ΤΟΠΙΚΑ

Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο Γ. Εμμανουηλίδης

πρόεδρος-της-οννεδ-ο-γ-εμμανουηλίδης-478731

Μήνυμα ενότητας στα μέλη της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας, έστειλε χθες ο Γιώργος Εμμανουηλίδης, που αναδείχθηκε νέος πρόεδρος της οργάνωσης με έξι ψηφοδέλτια διαφορά από τον ανθυποψήφιο Θανάση Μόρα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, συνολικά στις κάλπες στο νομό προσήλθαν 425 μέλη της ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας. Στον Βόλο από το σύνολο των 315 ψηφοδελτίων ο κ. Μόρας έλαβε 164 ψήφους και ο Γιώργος Εμμανουηλίδης 140. Στον Αλμυρό από τα 77 ψηφοδέλτια, ο κ. Εμμανουηλίδης έλαβε 59 ψήφους και 13 ο κ. Μόρας, και στο Βελεστίνο από τα 24, 18 έλαβε ο κ. Μόρας και 5 ο κ. Εμμανουηλίδης.

Στις εκλογές ψήφισαν και από άλλες περιοχές της Μαγνησίας. Συνολικά ο κ. Εμμανουηλίδης έλαβε 207 ψηφοδέλτια, έναντι 201 που έλαβε ο κ. Μόρας.

Σε δήλωσή του, με αφορμή το αποτέλεσμα, ο κ. Γ. Εμμανουηλίδης αναφέρει τα εξής: «Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τις οννεδίτισσες και τους οννεδίτες για τη μεγάλη νίκη που μου χάρισαν. Η νίκη αυτή είναι απαρχή μιας νέας πορείας για την οργάνωση μας στη Μαγνησία. Στηριζόμενος αποκλειστικά και μόνο σε φίλες και φίλους, σε μέλη της νεολαίας, παραμένοντας σταθερά μακριά από δεσμεύσεις και παρασκηνιακές διαβουλεύσεις, θα αγωνιστώ από τη πρώτη γραμμή προκειμένου η αυριανή διακυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη να δίνει λύσεις και διεξόδους στα φλέγοντα ζητήματα της νεολαίας.

Ο Χριστόφορος Ιγγλέσης

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους υποψήφιους μου στις ΔΗΜΤΟ που με τίμησαν με την υποστήριξη τους. Όλοι μαζί κερδίσαμε αυτόν τον ωραίο αγώνα. Στόχος είναι η ΟΝΝΕΔ Μαγνησίας που αποτελεί την μεγαλύτερη περιφερειακή οργάνωση νέων, να δυναμώσει ακόμα περισσότερο και να πρωταγωνιστήσει στις τοπικές και ευρύτερες πολιτικές εξελίξεις».

Στη ΔΗΜΤΟ Βόλου

Στη ΔΗΜΤΟ Βόλου, στο πενταμελές συμβούλιο, εκλέχθηκαν οι με σειρά ψήφων: Χριστόφορος Ιγγλέσης (122), Αθ. Τακμάκης (97), Δήμητρα Αγάλλου (88), Κων. Γαρυφαλογιάννης (81), Δημ. Χατζής (59).

Στη ΔΗΜΤΟ Αλμυρού

Στη ΔΗΜΤΟ Αλμυρού, στο πενταμελές συμβούλιο, εκλέχθηκαν οι με σειρά ψήφων: Σπύρος Βαλαμούτης (41), Θεοδώρα Καλτσά (25), Γ. Βαλωμένος (20), Παν. Τσαμανής (18), Επαμεινώνδας Μποντός (18) και αναπληρωματικός ο Ι. Τσαντούρης (17).

Στη ΔΗΜΤΟ Βελεστίνου

Στη ΔΗΜΤΟ Βελεστίνου βγαίνουν -χωρίς ψηφοφορία- οι Φ. Καλόγηρος, Ι. Μαυροκέφαλος και Ευφροσύνη Κίτσιου

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου