ΤΟΠΙΚΑ

Αμερικανίδα καθηγήτρια στο Βόλο

αμερικανίδα-καθηγήτρια-στο-βόλο-480478

Σειρά ομιλιών σε Βόλο, Θεσσαλονίκη και Αθήνα θα πραγματοποιήσει η διακεκριμένη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Brown των ΗΠΑ, Δρ. Susan Ashbrook Harvey, κατόπιν πρόσκλησης της Ακαδημίας Θεολογικών Σπουδών Βόλου.

Η διακεκριμένη καθηγήτρια Πανεπιστημίου θα μιλήσει αύριο Τετάρτη 3 Μαΐου στις 7 μμ στο συνεδριακό Κέντρο Forum στο Βόλο, με θέμα «Φωνές της Λειτουργίας: Φύλο και επιτέλεση (performance) στην λατρευτική πρακτική της πρώιμης βυζαντινής Εκκλησίας».

Στη Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιήσει ομιλία την Πέμπτη 4 Μαΐου, στις 7 μ.μ. στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού σε συνεργασία με το Τμήμα Ποιμαντικής και Κοινωνικής Θεολογίας του ΑΠΘ – Τομέας Αγίας Γραφής και Πατερικής Γραμματείας – και το Πατριαρχικό Ίδρυμα Πατερικών Μελετών και με την ευγενή χορηγία του Μουσείου Βυζαντινού Πολιτισμού.

Στην Αθήνα θα μιλήσει στις 8 Μαΐου, 7 μ.μ., στο Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών (Βασ. Κωνσταντίνου, 48), αμφιθέατρο Λεωνίδα Ζέρβα, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα «Προφορικότητα και Επιτέλεση στο Βυζάντιο» του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών.

Η ομιλία θα δοθεί στην αγγλική γλώσσα με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά και η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό. Η εκδήλωση πραγματοποιείται χάρη στην ευγενική χορηγία του φιλανθρωπικού ιδρύματος Virginia Farah Foundation.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου