ΤΟΠΙΚΑ

Ο Δήμος Βόλου κατά του Κ. Πουλάκη

ο-δήμος-βόλου-κατά-του-κ-πουλάκη-483239

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με χθεσινές αναφορές του Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, σε ενημερωτική εκδήλωση στον Βόλο για την σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση στο θεσμικό πλαίσιο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης:

«Την έντονη αντίδραση της ομάδας πλειοψηφίας του Δήμου Βόλου και προέδρων Τοπικών Συμβουλίων προκάλεσε η σκόπιμη και αντιδημοκρατική απόπειρα του γεν, γραμματέα του υπ. Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, να αμφισβητήσει την πολιτική και κοινωνική νομιμοποίηση της Δημοτικής Αρχής.

Συγκεκριμένα σε κοινή τους ανακοίνωση αναφέρουν τα εξής:

«Με αφορμή τη νέα απόπειρα αμφισβήτησης της νόμιμης και απόλυτα δημοκρατικά εκλεγμένης Δημοτικής Αρχής του Βόλου, από τον γενικό γραμματέα του υπ. Εσωτερικών, Κώστα Πουλάκη, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε, για μια ακόμη φορά, ότι η δημοτική μας παράταξη, που αποτελεί και πλειοψηφούσα παράταξη του Δημοτικού Συμβουλίου, συνεχίζει να λειτουργεί υπό την ηγεσία του Δημάρχου μας, Αχιλλέα Μπέου και έτσι απαρέγκλιτα θα πορευτεί μέχρι και τις εκλογές του 2019.

Είναι προφανές ότι πρωτίστως η βούληση των πολιτών, αλλά και η δική μας αποφασιστικότητα, δεν προσαρμόζονται στις επιθυμίες του οιουδήποτε εξουσιαστή, πολλώ δε μάλλον όταν αυτός είναι κομματικά διορισμένος, και μπορούν να αμφισβητηθούν με το μόνο νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο που γνωρίζουμε, αυτόν των εκλογών.

Ενημερώνουμε όσους σκέπτονται με την λογική Πουλάκη ότι η παράταξή μας ενωμένη, χωρίς παλινωδίες, και ανεπηρέαστη από ίντριγκες και μικροπολιτικά τερτίπια, προχωρεί στην υλοποίηση του έργου της και θα κριθεί από τους πολίτες και μόνο και όχι από τον πρώτο τυχόντα κομματικό παράγοντα, που ξεκομμένος από την πραγματικότητα ονειρεύεται την οικοδόμηση ενός κομματικού κράτους για να στεγάσει και να πραγματώσει τις ποικίλες φιλοδοξίες του».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου