ΤΟΠΙΚΑ

Τιμήθηκαν 18 φοιτητές από το Πήλιο

τιμήθηκαν-18-φοιτητές-από-το-πήλιο-484032

Δέκα οκτώ νέους από το Πήλιο, που αποφοίτησαν από τα λύκεια της περιοχής και πέτυχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις καταφέρνοντας να εισαχθούν στις σχολές προτίμησής τους, βράβευσε το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου, σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αργαλαστή.

Η εκδήλωση ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων όπου και παρευρέθηκε εκπρόσωπος του υπουργού Παιδείας κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Κατάρ κ.κ. Μακάριος έδωσε στους φοιτητές τους τιμητικούς επαίνους. Δόθηκαν δώρα και βιβλία από διάφορες εταιρίες.

Οι φοιτητές που τιμήθηκαν ήταν οι: Γώγος Θεοφάνης – Τουριστικών Σπουδών (Αθήνα), Καλέα Αθηνά – Μηχανικών Πληροφορικής (Αθήνα), Κοκκίνου Πηνελόπη – Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), Κρουσταλίας Γεώργιος – Ιστορίας Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας (Βόλος), Κυριάκου Δήμητρα – Διοίκηση Επιχειρήσεων (Ηγουμενίτσα), Κωνσταντινίδου Χαρίκλεια – Πληροφορική (Λαμία), Λέκου Ευαγγελία – Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής (Κόρινθος), Μορφούλη Παναγιώτα – Διοίκηση Επιχειρήσεων (Πάτρα), Μπόνη Μυρσίνη-Άννα – Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας (Θεσσαλονίκη), Παπανικολάου Αικατερίνη – Νοσηλευτική (Αθήνα), Παππάς Σπυρίδων – Γεωγραφία (Μυτιλήνη) – Ραπι Αρμπέν – Διοίκηση Συστημάτων Εφοδιασμού (Κατερίνη), Σαϊσάνα Ζωή – Κωνσταντίνα – Διοίκηση Επιχειρήσεων (Λευκάδα), Σβάϊτσερ Αθηνά – Άννα – Γραφιστική (Αθήνα), Στούμκατ Ντάρια – Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες (Αθήνα), Τεντζεράκη Δήμητρα – Γλώσσα Φιλολογίας (Κομοτηνή), Τσιαμαντάνης Χρυσοβαλάντης – Διοίκηση Επιχειρήσεων (Καβάλα), Κωστάκη Αντωνία του Δημητρίου.

Παράλληλα τιμήθηκαν με αναμνηστικές πλακέτες οι καθηγητές: Παπαντωνίου Αθανάσιος και Φούστρια Ιωάννα για την προσφορά τους στην εκπαίδευση και την τοπική κοινωνία.

«Είμαστε ευχαριστημένοι που μπορέσαμε και φέτος να τιμήσουμε τους φοιτητές μας. Στο Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θεωρούμε ότι η ενίσχυση με κάθε τρόπο της Παιδείας και η αναγνώριση των κόπων και των προσπαθειών της μαθητιώσας νεολαίας, τονώνει το ηθικό και δίνει το ερέθισμα της συνεχούς προσπάθειας για την πραγμάτωση των στόχων. Είναι μάλιστα ιδιαίτερα σημαντικό, ότι αυτή η προσπάθεια γίνεται από παιδιά, τα οποία βρίσκονται όχι στη πόλη όπου τα πράγματα είναι ίσως ευκολότερα, από την άποψη και των υποδομών, αλλά στην περιφέρεια, όπως αυτήν εδώ του Νοτίου Πηλίου. Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές που βοήθησαν στην εκδήλωση αυτή, τη βιομηχανία αναψυκτικών ΕΨΑ, τη συμβολαιογράφο Αργαλαστής Ερμιόνη Σατραζέμη και όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης», δήλωσε ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, Στέργιος Παπαϊωάννου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου