ΤΟΠΙΚΑ

Υποδοχή της πρώτης φετινής πτήσης με τσίπουρο και γλυκά

υποδοχή-της-πρώτης-φετινής-πτήσης-με-τ-484419

Θερμό καλωσόρισμα με τοπικές γεύσεις θα απευθύνουν οι ξενοδόχοι της περιοχής μας στην πρώτη πτήση για τη φετινή σεζόν στο Αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου (Κεντρικής Ελλάδας), που θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στη 1.

Με τοπικές γεύσεις, γλυκίσματα και τσίπουρο θα υποδεχτεί η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας την αυριανή, πρώτη πτήση της αεροπορικής εταιρείας Condor, που θα συνδέει την περιοχή μας με το Μόναχο, προσφέροντας παράλληλα στους επιβάτες έντυπο ενημερωτικό υλικό.

Την ίδια μέρα, αναμένεται, εξάλλου, και η πρώτη απευθείας πτήση από Βρυξέλλες με την TUI Brussels, στο αεροδρόμιο της Νέας Αγχιάλου.

Ευχή και προσδοκία των ξενοδόχων της Μαγνησίας είναι «να έρχονται πάντα γεμάτες οι πτήσεις», όπως δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Γιώργος Ζαφείρης, ο οποίος τόνισε επίσης ότι ο νέος δίαυλος που ανοίγει από Μόναχο και Βρυξέλλες, θα αποφέρει σημαντικά οφέλη στην περιοχή μας.

Οι πτήσεις από τις δύο προαναφερθείσες περιοχές θα πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, ενισχύοντας τους ξένους επισκέπτες της Μαγνησίας.

Ο αερολιμενάρχης Κώστας Ευσταθίου, με δήλωσή του στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ επεσήμανε ότι τα μηνύματα που έρχονται φέτος από το εξωτερικό είναι θετικά και αναμένεται μεγαλύτερος αριθμός επιβατών στη διάρκεια της σεζόν, σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή χρονιά, σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου