ΤΟΠΙΚΑ

Εκδικάζεται η μήνυση του Δημάρχου Αλμυρού κατά συνδικαλιστών

εκδικάζεται-η-μήνυση-του-δημάρχου-αλμ-486586

Μεθαύριο Παρασκευή 28 Απριλίου το πρωί, εκδικάζεται στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου η μηνυτήρια αναφορά του Δημάρχου Αλμυρού, Δημήτρη Εσερίδη κατά της προέδρου Θάλειας Στάχτου και της Γραμματέα του Συλλόγου Εργαζομένων ΟΤΑ Μαγνησίας Ευης Καρυδάκη.

Με αφορμή την εκδίκαση της μήνυσης με ομόφωνη απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου, προκηρύχθηκε στάση εργασίας από τις 9 το πρωί έως και τις 12 το μεσημέρι, καλώντας ταυτόχρονα τους συναδέλφους τους να δώσουν δυναμικό παρών στις 9 το πρωί στα Δικαστήρια Βόλου.

Επιπλέον, σε ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρεται ότι: «Η μήνυση αυτή έρχεται σε συνέχεια των καθημερινών διώξεων υπαλλήλων, με “περιτύλιγμα” την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και ξεκάθαρο στόχο την τρομοκρατία τους. Φυσικά, όλα αυτά έχουν αιτία, η οποία δεν είναι άλλη, παρά η δράση του σωματείου για την προάσπιση των δικαιωμάτων των Δημοτικών Υπαλλήλων και του έργου τους προς τους πολίτες.

Στηρίζουμε το δικαίωμά μας στη δουλειά, τις συνδικαλιστικές ελευθερίες και υψώνουμε τείχος σε εκείνους που προσπαθούν να μας τρομοκρατήσουν».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου