ΤΟΠΙΚΑ

70χρονη Βολιώτισσα δήλωνε το ΑΦΜ πρώην σπιτονοικοκύρη της

70χρονη-βολιώτισσα-δήλωνε-το-αφμ-πρώην-σ-486608

Πήρε το ΑΦΜ από πρώην σπιτονοικοκύρη της και το δήλωνε παντού, στη ΔΕΗ, τον ΟΤΕ, τη ΔΕΥΑΜΒ, ζώντας για άγνωστο χρονικό διάστημα στη σκιά του.

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε μετά την πρόοδο των ερευνών Βολιώτης ηλικίας περίπου 50 ετών, ο οποίος απευθύνθηκε χθες στην Εισαγγελία Βόλου και κατήγγειλε το περιστατικό.

Ο μηνυτής σε κάθε ενεργεία του σε κάθε υπηρεσία λάμβανε την απάντηση από υπαλλήλους, ότι το ΑΦΜ που δήλωνε ανήκε σε άλλον.

Ωστόσο, ο αριθμός φορολογικού μητρώου που έδινε ήταν σίγουρα ο δικός του, καθώς μετέφερε σωστά το φορολογικά του στοιχεία, ενώ και τα στοιχεία των υπαλλήλων των κατά τόπους υπηρεσιών συμφωνούσαν πλήρως με τα δικά του. Δεν είχαν, όμως, και τις σωστές διευθύνσεις και τηλέφωνα, που αφορούσαν οπωσδήποτε σε έναν άλλο.

Ο 50χρονος ήθελε να κάνει μία αίτηση για τηλέφωνο και τον ενημέρωσε η υπηρεσία ότι έχει σύνδεση. Ήθελε να υποβάλλει κάποιο αίτημα στη ΔΕΥΑΜΒ και δεν μπορούσε να εξυπηρετηθεί καθώς δεν συμφωνούσαν τα στοιχεία.

Τελικώς, άρχισε να ψάχνει την υπόθεση και να αναζητεί τον υπαίτιο που όπου και αν πήγαινε ό, τι και αν ζητούσε τον έβρισε μπροστά του. Συνέλεξε στοιχεία και σύμφωνα με αυτά αποκαλύφτηκε ότι πίσω από την υπόθεσή του κρυβόταν μία γυναίκα ηλικίας σήμερα περίπου 70 ετών, η οποία παλαιότερα μίσθωνε ένα από τα ακίνητά του.

Ο 50χρονος απευθύνθηκε στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Η υπόθεση παίρνει τώρα τον δρόμο της δικαιοσύνης, με τον πταισματοδίκη να καλείται να λάβει καταθέσεις για τη διαλεύκανση της υπόθεσης από κάθε αρμόδιο και βέβαια από την 70χρονη γυναίκα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα υπό διερεύνηση αδικήματα είναι αυτά της ψευδούς αναφοράς, της υφαρπαγής ψευδούς βεβαίωσης και υπό προϋποθέσεις και αυτό της απάτης.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΑΡΟΥΓΚΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου