ΤΟΠΙΚΑ

Στο Γηροκομείο Βόλου ο Αρχιεπίσκοπος Κατάρ

στο-γηροκομείο-βόλου-ο-αρχιεπίσκοπος-486656

Μια μεγάλη αγκαλιά ανοίγει από τους ομογενείς του εξωτερικού για το Γηροκομείο Βόλου, μετά την προχθεσινή επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου του Κατάρ κ. Μακάριου, ο οποίος βρέθηκε στη Μαγνησία κατόπιν πρόσκλησης του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου.

Ο Αρχιεπίσκοπος του Κατάρ επισκέφτηκε το Γηροκομείο συνοδευόμενος από τον πρόεδρο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, Στέργιο Παπαϊωάννου, και συνομίλησε με τους ηλικιωμένους, το προσωπικό και τη διοίκηση του Ιδρύματος, εκφράζοντας την πρόθεση στήριξης του Γηροκομείου Βόλου, με τη συνδρομή ομογενών που ζουν στο Κατάρ και διαθέτουν οικονομική επιφάνεια. Ο κ. Μακάριος υποσχέθηκε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να εξασφαλιστούν χρήματα για την κάλυψη πάγιων αναγκών του Ιδρύματος και την προσφορά γευμάτων για τους ηλικιωμένους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν ομογενείς οι οποίοι δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Κατάρ και διατηρούν δεσμούς με την περιοχή μας, λόγω καταγωγής ή για τουριστικούς λόγους, και η προχθεσινή επίσκεψη αποτέλεσε ένα σημαντικό βήμα προς την κατεύθυνση της προσέγγισης περιοχών του εξωτερικού, προκειμένου να βοηθηθεί το ίδρυμα.

«Η επίσκεψη του Αρχιεπισκόπου του Κατάρ προγραμματίστηκε μόλις πληροφορηθήκαμε την άφιξή του στην περιοχή μας, μετά από πρόσκληση του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου, με το οποίο μας συνδέουν στενοί δεσμοί», δήλωσε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο πρόεδρος του Γηροκομείου, Παύλος Πάνος. Ο ίδιος χαρακτήρισε «πρόσχαρο και πράο» τον Σεβασμιώτατο, ενώ επεσήμανε ότι οι ηλικιωμένοι και το έμψυχο δυναμικό τού επιφύλαξαν θερμή υποδοχή, εκφράζοντας τη χαρά και την ευγνωμοσύνη τους, για την επίσκεψή του στο ίδρυμα.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου