ΤΟΠΙΚΑ

Προβολή της Θεσσαλίας στην 20η έκθεση ΤΑΞΙΔΙ 2017 στην Λευκωσία

προβολή-της-θεσσαλίας-στην-20η-έκθεση-τα-486895

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας η οποία συμμετείχε με δικό της περίπτερο, στην 20η Διεθνή Τουριστική Έκθεση Κύπρου “Ταξίδι 2017”, που πραγματοποιήθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξένια» στη Λευκωσία, από 21 έως 23 Απριλίου, προωθώντας την τουριστική προβολή της περιοχής.

Η έκθεση αυτή με επισκεψιμότητα περίπου 10.000 ατόμων, αποτελεί σημείο αναφοράς, αφού οι Κύπριοι ενημερώνονται για τα ελκυστικά πακέτα, αλλά και για τα εξειδικευμένα ταξίδια διακοπών στο εξωτερικό που προσφέρουν οι διοργανωτές ταξιδιών καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Η έκθεση άνοιξε πανηγυρικά τις πύλες της την Παρασκευή 21 Απριλίου 2017, τα εγκαίνια της οποίας παρουσίασε η Τράπεζα Κύπρου και τέλεσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού κ. Γιώργος Λακκοτρύπης. Παρέστησαν Υπουργοί, Πρέσβεις, Βουλευτές, Δήμαρχοι, Πρόεδροι Φορέων του τουρισμού και Οργανισμών, Διευθυντές Αεροπορικών Εταιρειών, εκπρόσωποι της Εκκλησίας της Κύπρου καθώς άλλοι προσκεκλημένοι.

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, προβάλλοντας τα μοναδικά της τοπία, το πράσινο του βουνού και το γαλάζιο της θάλασσας, προσέφερε στους επισκέπτες της έκθεσης πολλαπλές επιλογές για να απολαύσουν τις διακοπές τους στην Μαγνησία και τα νησιά των Β. Σποράδων, τα Τρίκαλα, την Καρδίτσα και τη Λάρισα. Ο πλούτος που χάρισε απλόχερα η φύση σε τούτο τον τόπο, η γεωγραφική της θέση, η ιστορία και ο πολιτισμός της, η υψηλή ποιότητα στις παρεχόμενες τουριστικές και όχι μόνο υπηρεσίες, οι πολλαπλές μορφές τουρισμού όλο τον χρόνο, συνθέτουν την ολοκληρωμένη πρόταση τουρισμού που προσέφερε η Περιφέρεια Θεσσαλίας. Πόλο έλξης αποτέλεσαν κατά την διάρκεια της έκθεσης και τα Θρησκευτικά μνημεία της Θεσσαλίας ιδιαίτερα των Μετεώρων, ενώ ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την ενίσχυση των εναλλακτικών μορφών τουρισμού της περιοχής μας καθώς οι Κύπριοι επισκέπτες είναι λάτρεις του βουνού και της θάλασσας καθώς και της τοπικής γαστρονομίας.

Πλούσιο ενημερωτικό υλικό για όλη την Περιφέρεια Θεσσαλίας είχαν την δυνατότητα να προμηθευτούν οι επισκέπτες του περιπτέρου, προκειμένου να επιλέξουν τον τουριστικό προορισμό τους. Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκαν δημοσιογράφοι, tour operators, παράγοντες και φορείς του τουρισμού που έχουν ως προορισμό την περιοχή μας.

Στην φετινή έκθεση συμμετείχαν με δικά τους περίπτερα εκτός από ταξιδιωτικούς πράκτορες και αεροπορικές εταιρείες, ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, Τοπικές Αυτοδιοικήσεις και φορείς από την Κύπρο και την Ελλάδα, καθώς και άλλοι εμπλεκόμενοι φορείς στον τομέα των ταξιδιών και του τουρισμού.
Το περίπτερο της Περιφέρειας Θεσσαλίας επισκέφτηκε μεταξύ άλλων ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου κ. Γιώργος Λακκοτρύπης, ο οποίος συνεχάρη την αποστολή μας για τη σημαντική και άριστη παρουσία της και ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Μεσαορίας κ. Γρηγόριος.

Από πλευράς Περιφέρειας Θεσσαλίας συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων κ. Χρήστος Μιχαλάκης, ο Γενικός Διευθυντής κ. Κων/νος Μέγας, η Προϊσταμένη της Δ/νσης Δια Βίου Μάθησης Απασχόλησης Εμπορίου και Τουρισμού κα Ελένη Κατσαρού και η υπάλληλος Ωραιοζήλη Ψύρρα.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου