ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα για το νέο πλαίσιο πυρασφάλειας στις επιχειρήσεις

ημερίδα-για-το-νέο-πλαίσιο-πυρασφάλει-486948

Ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Πυρασφάλειας «ΠΥΡΟΓΝΩΣΗ», διοργανώνουν για τις επιχειρήσεις της Θεσσαλίας ενημερωτική ημερίδα την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00-19:00, στις εγκαταστάσεις του ΣΘΕΒ (Λεωφ. Καραμανλή & Βιομηχανίας- 1ος όροφος).

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν το νέο νομοθετικό πλαίσιο σε ότι αφορά την εκπαίδευση των Ομάδων Πυροπροστασίας για την κάλυψη των επιχειρήσεων κατά του κινδύνου της πυρκαγιάς, καθώς επίσης και οι τρόποι διαδραστικής εκπαίδευσης του προσωπικού των επιχειρήσεων, τα μέσα και τα υλικά εκπαίδευσης και θα αναλυθούν τα οφέλη των επιχειρήσεων και των εργαζομένων.

Εισηγητές της ημερίδας θα είναι οι κ.κ Αναστασόπουλος Ευστράτιος, Απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημία στην Σχολή Αξιωματικών ο οποίος διατελεί χρέη καθηγητή στην Πυροσβεστική Ακαδημία στα προγράμματα εκπαίδευσης πολιτών στις Ομάδες Πυροπροστασίας και Τσιπλακίδης Νικόλαος, απόφοιτος της Πυροσβεστικής Ακαδημία στην Σχολή Υπαξιωματικών, ο οποίος διατελεί χρέη καθηγητή σε εξειδικευμένα εκπαιδευτικά προγράμματα της Πυροσβεστικής Ακαδημίας.

Για δηλώσεις συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στον ΣΘΕΒ τηλ. 2410555507 μέχρι 2/5/2017.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου