ΤΟΠΙΚΑ

Ο Αγγ. Αγραφιώτης για τις μηνύσεις που κατατέθηκαν εναντίον του

ο-αγγ-αγραφιώτης-για-τις-μηνύσεις-που-κ-487068

Σε δήλωσή του ο πρώην πρόεδρος του Ορφανοτροφείου Βόλου, Αγγελος Αγραφιώτης, για τις μηνύσεις που κατέθεσαν εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση ο εκλεγμένος Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο πρόεδρος του ορφανοτροφείου, Κώστας Θεοδώρου, αναφέρει τα εξής: «Για ακόμη μία φορά ο κ. Αχιλλέας Μπέος, ο εν αργία Δήμαρχος Βόλου όπως θέλει να χαρακτηρίζει τον εαυτό του, ακολουθεί τη γνωστή αποπροσανατολιστική του τακτική των μηνύσεων και αγωγών, πετώντας τη μπάλα στην εξέδρα, με στόχο –προφανώς– την αποσιώπηση των εγκληματικών του ευθυνών όχι μόνο για το κατάντημα του Ορφανοτροφείου Βόλου, αλλά και της πόλης μας γενικότερα.

Άλλωστε, όπως και ο ίδιος έχει δηλώσει στο παρελθόν, βάλλοντας κατά των δημοσιογράφων του Βόλου που τόλμησαν να του ασκήσουν κριτική, αυτός έχει τα «μέσα» προκειμένου να φτάσει τις υποθέσεις «…μέχρι και το ευρωπαϊκό δικαστήριο, προκειμένου να βρει το δίκαιό του…»! Αλήθεια όμως για ποιο δίκαιο μιλάμε;

Γιατί επί της ουσίας και με βάση τα όσα καταγγέλλονται απάντηση καμιά…

Σε ότι δε αφορά τον απερχόμενο πρόεδρο του Ορφανοτροφείου, καθώς και τους λοιπούς παράγοντες που εμπλέκονται με τη διοίκησή του, καλύτερα θα ήταν προτού προβαίνουν σε μηνύσεις και αγωγές, πρώτα να ενημερώσουν την κοινωνία του Βόλου για τα πεπραγμένα τους, ως οφείλουν άλλωστε, πράγμα που επιμελώς αποφεύγουν αν και αυτό είναι που ουσιαστικά ενδιαφέρει τους πολίτες του Βόλου.

Από την πλευρά μου θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους πολίτες του Βόλου ότι αυτού του είδους οι τακτικές δεν με πτοούν, αλλά όντας πιστός στις αρχές της δημοκρατίας και της δικαιοσύνης και στρατευμένος στην προσπάθεια για να λάμψει η αλήθεια, ότι θα προσπαθήσω όσο ο Θεός με έχει ζωντανό, προκειμένου να αποκαλυφθεί πλήρως το έγκλημα που συντελείται στην πόλη και το Ορφανοτροφείο Βόλου…

…μέχρι το μαύρο σύννεφο που έχει σκεπάσει την πόλη μας τα τελευταία χρόνια, με την παράταξη του κ. Μπέου, να διαλυθεί πλήρως και σε αυτή την κατεύθυνση καλώ τις δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου -όλους τους συμπολίτες που παλεύουν πραγματικά για το καλό της πόλης- σε μία ενιαία συμπόρευση, στον κοινό αγώνα ενάντια στον ολοκληρωτισμό που χαρακτηρίζει το σημερινό καθεστώς, στην διεκδίκηση ενός καλύτερου μέλλοντος για μας και –κυρίως- για τα παιδιά μας, ενάντια στα νοσηρά σχέδια που κάποιοι, γνωστοί για το ποιόν τους, κύκλοι απεργάζονται!

Υ.Σ 1.: Ρεκόρ! 3 μηνύσεις σε ένα 24ωρο και μία αγωγή!!!

Υ.Σ 2: Σε ότι δε αφορά τη γνωστή ιστοσελίδα- γραφείο τύπου του κ. Μπέου καλό θα ήταν, κάποια στιγμή, να ενημερωθούμε για τους συντελεστές της και –κυρίως- για το ταμείο από το οποίο εξασφαλίζουν τα προς το ζην! Αυτό θα είχε πραγματικά ξεχωριστό ενδιαφέρον…».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου