ΤΟΠΙΚΑ

Ημερίδα στον Βόλο για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση

ημερίδα-στον-βόλο-για-τις-εξελίξεις-στ-488908

Το εξοντωτικό φορολογικό σύστημα, οι υπέρογκες ασφαλιστικές εισφορές και οι Ευρωπαϊκές οδηγίες που αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο θα δραστηριοποιούνται τα επόμενα χρόνια οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές αποτελούν τα κεντρικά θέματα της 19ης ημερίδας που διοργανώνει το insurance forum.gr και η Insurance Innovation σε συνεργασία με τον Σύλλογο Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ν. Μαγνησίαςτην Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 στον Βόλο.

Επί τάπητος θα τεθούν τα ζητήματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και την προοπτική τους, στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών στο Βόλο.

Τα θέματα των θεματικών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

  1. Οδηγία IDD. Οι αλλαγές που επέρχονται στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση.
  2. Ο Ρόλος και η Ευθύνη των Οργανωμένων Πανελλαδικών Δικτύων. Η συμβολή τους στην διαμόρφωση της αγοράς και του επαγγέλματος του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.
  3. Φορολογία και Ασφαλιστικές Εισφορές στην Πράξη. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όπως για παράδειγμα τί εταιρεία πρέπει να επιλέξουν, ποια είναι τα πραγματικά εκπιπτόμενα έξοδα κλπ.

Την Ημερίδα θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ν. Μαγνησίας κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης, η Πρόεδρος ΣΥΔΑΜ κα. Άννα Τσιτσιγιάννη και η Πρόεδρος ΕΕΑΕ, ΠΟΑΔ &ΕΑΔΕ κα. Δήμητρα Λύχρου.

Ο σκοπός της Ημερίδας είναι διπλός, αφενόςη σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει και ένα ενδιαφέρον στρογγυλό τραπέζι συζήτησης στο οποίο θα συμμετέχουν άνθρωποι της αγοράς, διαμεσολαβητές αλλά και εκπρόσωποι των εταιρειών.

Στα πλαίσια της ολοκληρωμένης ενημέρωσης των συμμετεχόντων της νέας ημερίδας του insuranceforum.grόλοι όσοι παρευρεθούν θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν εντελώς δωρεάν ένα διαδικτυακό σεμινάριο με τίτλο «60 λεπτά για το μέλλον του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. Πως θα αξιολογήσει σωστά τα προβλήματα και θα ιεραρχήσει τις λύσεις».

Οι Ημερίδες του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά,καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Η Ημερίδα θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των παρακάτω φορέων

Επιμελητήριο Μαγνησίας

Πανελλήνια Ομοσπονδία Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Ο.Α.Δ)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α)

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην InsuranceInnovation, email: [email protected], τηλ.:2312201003 (υπεύθυνος κ. ΒασιλειάδηςΑριστείδης)

Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Taxydromos.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου