ΤΟΠΙΚΑ

Να παραμείνει στις Μηλιές το Αστυνομικό Τμήμα

να-παραμείνει-στις-μηλιές-το-αστυνομι-492519

Την παραμονή του Αστυνομικού Τμήματος του Δήμου Νοτίου Πηλίου στις Μηλιές, ζητά με αναφορά προς τον Υπουργό Προστασίας του πολίτη, ο βουλευτής Μαγνησίας Χρήστος Μπουκώρος.

Η αναφορά του βουλευτή έχει ως εξής: «Πρόσφατα έγινα αποδέκτης συνημμένης έγγραφης αναφοράς του αντιδημάρχου Νοτίου Πηλίου κ.Ευάγγελου Νασιόπουλου, σύμφωνα με την οποία, τα τελευταία χρόνια, υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με τη μεταστέγαση του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών , καθώς το κτίριο όπου μισθώνεται, κρίθηκε ακατάλληλο.

Ενώ βρέθηκε λύση για το πρόβλημα με ένα κοντινό κρατικό κτίριο και ενώ είχαν ξεκινήσει οι διαδικασίες για την παραχώρηση, οι οποίες εκκρεμούσαν καθώς άλλαξε η ιδιοκτησία του από το Υπουργείο Δικαιοσύνης στο Υπουργείο Οικονομικών, και ενώ υπήρξε η διαβεβαίωση ότι το θέμα θα λυθεί με τον πιο σωστό τρόπο, τελικά πληροφορήθηκαν ότι το Α.Τ Μηλεών μεταστεγάζεται στα Κάτω Λεχώνια, 10 χλμ έξω από το Βόλο και εκτός Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Αποτέλεσμα αυτού είναι ένας Δήμος ,στα όρια του οποίου τα προηγούμενα έτη λειτουργούσε το Α.Τ Μηλεών, τον Αστυνομικό Σταθμό Αργαλαστής και τον Αστυνομικό Σταθμό Τρικερίου, να κινδυνεύει να μείνει χωρίς Αστυνομική κάλυψη στα όρια του Καλλικρατικού Δήμου.

Εκ των ανωτέρω, αλλά και του συνημμένου εγγράφου, συνάγεται ότι το Υπουργείο πρέπει να μεριμνήσει, προκειμένου να λυθεί άμεσα το θέμα της μεταστέγασης του Αστυνομικού Τμήματος Μηλεών για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ασφάλεια των δημοτών» καταλήγει η αναφορά του βουλευτή Μαγνησίας Χρήστου Μπουκώρου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου