ΤΟΠΙΚΑ

Πάσχα με σκόνη και λάσπη στην Αγριά

πάσχα-με-σκόνη-και-λάσπη-στην-αγριά-494615

ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΘΕΙ ΔΡΟΜΟΙ

Πάσχα στη σκόνη και στη λάσπη έκαναν κάτοικοι στην Αγριά, καθώς ακόμη δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες κατασκευής του αποχετευτικού δικτύου και οι δρόμοι δεν έχουν ασφαλτοστρωθεί.

Κάτοικοι καταγγέλλουν ότι η περιοχή θυμίζει… βομβαρδισμένο τοπίο, με τα σκάμματα να βρίσκονται διάσπαρτα. Έχουν να παλέψουν είτε με τον κουρνιαχτό, που σηκώνεται κάθε φορά που φυσά ή κάποιο όχημα διέρχεται από τα σκαμμένα σημεία, είτε με τη λάσπη όταν βρέχει, όπως τη δεύτερη ημέρα του Πάσχα.

Όπως αναφέρουν, η υπομονή τους έχει πλέον εξαντληθεί. Πνίγονται στη σκόνη και δεν μπορούν ούτε παράθυρα να ανοίξουν στα σπίτια τους.

Το πρόβλημα πλέον εντοπίζεται στην αρχή της παραλιακής οδού, στο ύψος του σούπερ μάρκετ Βερόπουλος και μετά το πάρκο του πρώην Διόνυσου προς Σουτραλί. Επίσης στον δρόμο μεταξύ παραλιακής και πρώτης παράλληλου, στον δρόμο που οδηγεί προς Δράκεια.

Τα παράπονα των κατοίκων είναι καθημερινά στην υπηρεσία της ΔΕΥΑΜΒ. Ζητούν να ασκηθούν πιέσεις στον εργολάβο να ολοκληρώσει σύντομα τις εργασίες και να προχωρήσει σε αποκαταστάσεις στο οδόστρωμα με ασφαλτοστρώσεις.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, Άρη Σαββάκη, μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ολοκληρωθεί η σύνδεση του κεντρικού αγωγού που περνά από την οδό Δρακείας και έως 30 Μαΐου να έχει ασφαλτοστρωθεί και το πιο στενό δρομάκι μέσα στην Αγριά. Είναι σε καθημερινή επικοινωνία με τον εργολάβο, ζητώντας να επισπεύσει τις ασφαλτοστρώσεις στα τμήματα του δικτύου όπου ολοκληρώνονται οι εργασίες, προκειμένου να υπάρχει το δυνατό μικρότερη όχληση.

Έως 30 Ιουνίου, θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί και το τμήμα του έργου στο Σουτραλί, που αποδείχθηκε και τεχνικά πιο δύσκολο.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου