ΤΟΠΙΚΑ

Δημοπρατούνται οι κυκλικοί κόμβοι

δημοπρατούνται-οι-κυκλικοί-κόμβοι-495212

Την Τρίτη 9 Μαΐου πρόκειται να διεξαχθεί ο διαγωνισμός για τη δημοπράτηση των τεσσάρων κυκλικών κόμβων στον Βόλο, που αναμένεται να ανακουφίσουν σημαντικά το κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1,6 εκατ. ευρώ και αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 12 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης με τον ανάδοχο.

Πρόκειται για τους κόμβους Δημαρχείου, που χωροθετείται στη διασταύρωση των οδών Δημητριάδος, 2ας Νοεμβρίου, Ιάσονος και Λαμπράκη, Τελωνείου, που χωροθετείται στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Παπαδιαμάντη, στα ΚΤΕΛ, που περικλείεται από τις οδούς Αθηνών, Λαμπράκη και Σέκερη και Διμηνίου, που περικλείεται από τις οδούς Λαρίσης, Δερβενακίων και Μπότσαρη.

Με το διαγωνισμό για τους κόμβους, ανοίγει μία σειρά ακόμη διαγωνισμών για έργα οδοποιίας στον Δήμο Βόλου, που σηματοδοτούν και την έναρξη της «μάχης κατά της λακκούβας».

Στις 16 Μαΐου, θα γίνει ο διαγωνισμός για τη συντήρηση των πλακοστρώσεων πεζοδρομίων και των κοινόχρηστων χώρων, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Στις 18 Μαΐου, ακολουθεί διαγωνισμός για τις κατασκευές οδών έτους 2017. Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 350.000 ευρώ.

Στις 23 Μαΐου, θα γίνει ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει τις συντηρήσεις των δρόμων σε Βόλο και Ν. Ιωνία, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, ενώ δύο ημέρες αργότερες, αντίστοιχη έργο βγαίνει στον… αέρα για τους δρόμους στις υπόλοιπες δημοτικές ενότητες, πλην Βόλου και Ν. Ιωνίας, προϋπολογισμού 200.000 ευρώ.

Συντηρήσεις θα γίνουν και στην αγροτική οδοποιία. Πρόκειται για έργο 100.000 ευρώ, ο διαγωνισμός για το οποίο θα γίνει την Τρίτη 30 Μαΐου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου