ΤΟΠΙΚΑ

Αυξημένα μέτρα της Τροχαίας Βόλου

αυξημένα-μέτρα-της-τροχαίας-βόλου-497353

Σε εξέλιξη βρίσκονται τα αυξημένα μέτρα της Τροχαίας Βόλου για την αποτροπή διάπραξης επικίνδυνων παραβάσεων.

Με στόχο τη διευκόλυνση στις μετακινήσεις, αλλά και την αποφυγή πρόκλησης τροχαίων ατυχημάτων, αστυνομικοί θα βρίσκονται σε σημεία-κλειδιά του οδικού δικτύου τόσο στο κέντρο, όσο και τις εισόδους εξόδους του πολεοδομικού συγκροτήματος.

Οι εποχούμενοι αστυνομικοί θα βρίσκονται σε διαρκή κίνηση και θα διενεργούν συνεχείς ελέγχους. Υπερβολική ταχύτητα, χρήση των παθητικών μέσων ασφαλείας, όπως είναι η προστατευτική ζώνη και το κράνος, οδήγηση υπό την επήρεια μέθης, κίνηση στο αντίθετο ρεύμα, επικίνδυνοι ελιγμοί είναι οι παραβάσεις που είναι στο στόχαστρο της Τροχαίας.

Επίσης, με στόχο την αποσυμφόρηση του κυκλοφοριακού, διαρκής θα είναι η επιτήρηση στο κέντρο της πόλης, ώστε να μην υπάρχουν παράνομες σταθμεύσεις. Αστυνομικοί με δίκυκλες μοτοσικλέτες, αλλά και περιπολικά θα βρίσκονται σε διαρκή κίνηση για την αποτροπή πρόκλησης τροχαίων παραβάσεων καθόλου τη διάρκεια του εορταστικού τριημέρου.

Η Τροχαία Βόλου θα διευκολύνει παράλληλα τη διοχέτευση της κυκλοφορίας της κίνησης των οχημάτων, όπου και όποτε χρειαστεί με πεζούς τροχονόμους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου