ΤΟΠΙΚΑ

Τα τσίπουρα «προκάλεσαν» τροχαίο

τα-τσίπουρα-προκάλεσαν-τροχαίο-497807

«Συγνώμη. Ήταν λάθος». Ξινό βγήκε το αλκοόλ προχθές το βράδυ για 34χρονη Βολιώτισσα. Προκάλεσε τροχαίο ατύχημα στο κέντρο της πόλης, ευτυχώς, χωρίς τραυματισμό. Επρόκειτο για το δεύτερο ατύχημα λόγω μέθης από την αρχή του χρόνου.

Το τροχαίο συνέβη γύρω στις 9.05 το βράδυ. Η 34χρονη, η οποία κινούνταν με αυτοκίνητο επί της οδού Εθνικής Αντιστάσεως, σύμφωνα με την Τροχαία Βόλου παραβίασε προτεραιότητα, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με όχημα που κινούνταν στην οδό Κασσαβέτη και στη συνέχεια να πέσει σε σταθμευμένο αυτοκίνητο.

Στον τόπο έσπευσαν άμεσα αστυνομικοί της Τροχαίας Βόλου. Οι οδηγοί των οχημάτων, όπως διαπιστώθηκε, ήταν καλά. Οι αστυνομικοί ζήτησαν από την 34χρονη να υποβληθεί σε έλεγχο αλκοτέστ. Το αποτέλεσμα έδειξε κατανάλωση αλκοόλ 2,07 mg/l εκπνεόμενου αέρα, ενώ η δεύτερη μέτρηση 1,93 mg/l εκπνεόμενου αέρα.

Η 34χρονη συνελήφθη και χθες οδηγήθηκε στο αυτόφωρο. Η κατηγορούμενη ζήτησε συγγνώμη, όμως το δικαστήριο την καταδίκασε σε 8 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή, ενώ επέβαλε χρηματικό πρόστιμο 1.200 ευρώ και αφαίρεση διπλώματος οδήγησης για 6 μήνες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου