ΤΟΠΙΚΑ

Δήμος Βόλου: Κατασυκοφαντούν τον Βόλο για να πλήξουν την ΔΕΥΑΜΒ

δήμος-βόλου-κατασυκοφαντούν-τον-βόλο-499098

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Βόλου εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: «Δυστυχώς η ομορφότερη πόλη της Ελλάδας, και όχι μόνο, ο Βόλος μας, συνεχίζει να αποτελεί αντικείμενο κακομεταχείρισης και κατασυκοφάντησης από ομάδα πολιτικών απατεώνων, που μη αντέχοντας την στέρηση της εξουσίας και επιχειρώντας να κρύψει τις τεράστιες, εγκληματικές της ευθύνες, βλάπτει, με ψεύδη και διαστρέβλωση της πραγματικότητας, την ίδια την τοπική κοινωνία.

Έτσι τις τελευταίες ημέρες, και ενώ οι αποκαλύψεις των στοιχείων για ελλιπείς και ανύπαρκτους ελέγχους για την ατμοσφαιρική ρύπανση συγκλονίζουν, γίναμε πάλι μάρτυρες μιας αισχρής προσπάθειας να εμφανιστεί και πάλι το λιμάνι του Βόλου ως αποδέκτης λυμάτων από το δίκτυο της ΔΕΥΑΜΒ και να προκληθεί αναστάτωση (και μάλιστα σε μέρες εορτών), ενώ όπως ξεκάθαρα και κατηγορηματικά αποδεικνύεται από τις αναλύσεις και τις ενέργειες που έγιναν και που επισήμως δόθηκαν στη δημοσιότητα ουδεμία συσχέτιση υπάρχει.

Όλοι αυτοί λοιπόν ας αφοσιωθούν, έστω και για λίγο, έστω και για όσο τους επιτρέπουν οι περιορισμένες ικανότητες τους, στην εκτέλεση των καθηκόντων τους και ας αφήσουν τα φθηνά κόλπα αποπροσανατολισμού από την αλήθεια. Στο λιμάνι υπάρχει ρύπανση, αλλά υπάρχουν αρμόδιοι, μεταξύ αυτών και ο Εισαγγελέας, να εντοπίσουν πώς προκλήθηκε και να καταλογίσουν ευθύνες. Οι πολίτες έχουν αντιληφθεί τα άθλια προπαγανδιστικά παιχνίδια που στήνονται, υποτιμώντας την νοημοσύνη τους, αλλά και σε κάθε περίπτωση απαιτούν μια καθαρή, υγιή και σύγχρονη πόλη για αυτούς και τα παιδιά τους, κάτι για το οποίο καθημερινά με όλες μας τις δυνάμεις, εμείς αγωνιζόμαστε

Καλή Ανάσταση και καλό Πάσχα»

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου