ΤΟΠΙΚΑ

Εορταστικό μπαζάρ στο Βόλο

εορταστικό-μπαζάρ-στο-βόλο-501204

Η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου διοργανώνει το έκτο στη σειρά μπαζάρ που ξεκίνησε χθες και ολοκληρώνεται την ερχόμενη Παρασκευή 14 Απριλίου.

Το μπαζάρ περιλαμβάνει έκθεση με πασχαλινές δημιουργίες και αξεσουάρ, πίνακες ζωγραφικής, κατασκευές, χειροποίητες μαρμελάδες, λικέρ, φυτά, αλλά και καλλυντικά και χειροποίητα κοσμήματα.

Από τη δημιουργία της, τον Δεκέμβρη του 2012, η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Βόλου, έθεσε ως στόχο την ενίσχυση με κάθε τρόπο των αγώνων τις εργαζόμενης πλειοψηφίας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην αναγέννηση ενός ρεύματος ταξικής αλληλεγγύης. «Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε μπαζάρ ενίσχυσης του απεργιακού ταμείου της λέσχης, με στόχο τη στήριξη αγωνιζόμενων κλάδων και απολυμένων αγωνιστών. Καλούμε όσους/ες ασχολούνται με χειροποίητες κατασκευές, καλλιτεχνικές δημιουργίες και οτιδήποτε άλλο, να συμμετέχουν στο μπαζάρ, εκθέτοντας τα δημιουργήματά τους, επικοινωνώντας στο 6946928299», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Το Bazaar πραγματοποιείται στο χώρο της Λέσχης Εργαζομένων και Νεολαίας, Μεταμορφώσεως 19. Η έκθεση είναι ανοιχτή τις πρωινές ώρες από τις 11:00 μέχρι τις 14:00 και το απόγευμα από τις 18:00 μέχρι τις 22:00.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου