ΤΟΠΙΚΑ

Μέρα τιμής χθες για την προσφορά

μέρα-τιμής-χθες-για-την-προσφορά-501322

Εβαλαν τη φαντασία τους και έφτιαξαν εικαστικές δημιουργίες για φιλανθρωπικό σκοπό, ενώ τίμησαν με βραβεία το έργο αστυνομικών που ξεχώρισαν για την προσφορά τους στο Σώμα, είκοσι παιδιά αστυνομικών για την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και σε αθλητικές δραστηριότητες, και περίπου είκοσι απόστρατους αστυνομικούς.

Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων διοργάνωσαν χθες μία πολύ όμορφη εκδήλωση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας.

Κατά τη διάρκειά της, ο αστυνομικός διευθυντής Γιάννης Τόλιας, ταξίαρχος, απένειμε βραβείο στον αστυνομικό Δημήτρη Παπανικολάου. Ο κ. Παπανικολάου, ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, έσωσε την περασμένη εβδομάδα ηλικιωμένη από τα χέρια τσαντάκια. Βράβευσε για την προσφορά τους στο Σώμα και τους Γιώργο Φιλοσολόη και Γιώργο Χατζή. Οι δύο αστυνομικοί κατάφεραν με την παρέμβασή τους να αποτρέψουν γυναίκα από αυτοκτονία.

Βραβείο απένειμε και στον αστυνομικό Κώστα Μακρή. Ο κ. Μακρής προέβαλε παγκοσμίως το έργο των προσφύγων όταν ήταν αποσπασμένος στην Ειδομένη. Τέλος ο κ. Τόλιας τίμησε τον αστυνομικό της ΟΠΚΕ Λάμπρο Μακρή, καθώς για δεύτερη φορά έπιασε τον σταυρό στη γιορτή των Θεοφανίων.

Παρών στην εκδήλωση έδωσε ο πρόεδρος του παραρτήματος της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Στέφανος Καρκάλης, ο οποίος έκανε ειδική μνεία στο φιλανθρωπικό έργο της Αστυνομίας. «Συνεχίζουμε κάτι που κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Με κάποιο χρηματικό ποσό να συνεισφέρουμε σε κάποιο ίδρυμα που έχει ανάγκη, και με την εκδήλωση βράβευσης να μην ξεχνάμε και τους συναδέλφους που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα», είπε χαρακτηριστικά.

Χθες ήταν μέρα τιμής για όσους έκαναν υπερήφανη τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας. Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας, Αργύρης Διχτάς, τόνισε ότι «η εν λόγω εκδήλωση διοργανώνεται για δεύτερη χρονιά και αποτελεί τιμή για όσους προσέφεραν». Για το μπαζάρ τόνισε ότι οι αστυνομικοί είναι κοντά στην κοινωνία.

«Δείχνουμε και προβάλλουμε το κοινωνικό πρόσωπο της Αστυνομίας που είναι κοντά στον πολίτη. Δε μας αγγίζουν διάφορα που ακούγονται. Εμείς θα συνεχίσουμε το κοινωνικό μας έργο», είπε μεταξύ άλλων.

Ο κ. Τόλιας ευχαρίστησε τους συνδιοργανωτές της εκδήλωσης, ενώ συνεχάρη όλα τα παιδιά και τους αστυνομικούς, μαχόμενους και απόστρατους. Ειδικά για τα παιδιά, ο ταξίαρχος ευχήθηκε καλή δύναμη, επικαλούμενος και την προσωπική του εμπειρία με την κόρη του Μαριαλένα. «Πλέον αρχίζει ένας νέος κύκλος και αγώνας για τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου