ΤΟΠΙΚΑ

Πενήντα προσλήψεις 8μηνιτών στη ΔΕΥΑΜΒ

πενήντα-προσλήψεις-8μηνιτών-στη-δευαμ-501864

Την πρόσληψη 50 ατόμων που θα απασχοληθούν σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα της ΔΕΥΑΜΒ, αποφάσισε στη σημερινή συνεδρίαση το διοικητικό συμβούλιο της επιχείρησης.

Πρόκειται για εργαζόμενους οι οποίοι θα εργαστούν με οκτάμηνες συμβάσεις εργασίας, και το κόστος της απασχόλησής τους (463.352,00 ευρώ) θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της επιχείρησης.

Οι προσλήψεις αφορούν στις εξής θέσεις: δύο Χημικοί Π.Ε., ένας Βιολόγος Π.Ε., δύο Πολιτικοί Μηχανικοί Π.Ε., ένας Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Π.Ε., ένας Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε., δύο Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί Τ.Ε., τέσσερεις Πολιτικοί Μηχανικοί Τ.Ε., ένας Διοίκησης Επιχειρήσεων Τ.Ε., δύο Λογιστικής Τ.Ε., ένας Μηχανικός Πληροφορικής Τ.Ε., τρεις Ηλεκτρολόγοι Δ.Ε., δύο Πρακτικοί Μηχανικοί Δ.Ε., ένας Ηλεκτροσυγκολλητής Δ.Ε., έξι Υδραυλικοί Δ.Ε., έξι Διοικητικοί Δ.Ε., ένας Τεχνίτης Οχημάτων Δ.Ε., ένας Ελαιοχρωματιστής Δ.Ε. και δεκατρείς 13 Εργάτες Υ.Ε.

Οι εργαζόμενοι θα καλύψουν τις ανάγκες σε προσωπικό για την προστασία του περιβάλλοντος και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας, είτε μέσω της έγκαιρης αντιμετώπισης βλαβών του εξοπλισμού των ΕΕΛ και του δικτύου αποχέτευσης, είτε μέσω της έγκαιρης αντιμετώπισης βλαβών του δικτύου ύδρευσης (1.200 χιλιόμετρα δικτύου) και πρόληψης των απωλειών πόσιμου ύδατος. Επίσης θα στελεχώσουν τα τμήματα της Διοικητικής και Οικονομικής Υπηρεσίας με επιστημονικό προσωπικό, προκειμένου να ανταποκριθεί η ΔΕΥΑΜΒ στις απαιτήσεις για εφαρμογή των ελληνικών λογιστικών προτύπων και των νέων διατάξεων περί διεξαγωγής των διαγωνισμών για προμήθειες και εργασίες.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου