ΤΟΠΙΚΑ

Κλασσική αξία στη ζαχαροπλαστική του Βόλου η επιχείρηση «ΓΛΥΚΟ ΣΤΥΛΛΑΣ»

κλασσική-αξία-στη-ζαχαροπλαστική-του-502735

Η επιχείρηση «ΓΛΥΚΟ ΣΤΥΛΛΑΣ» δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις αφού όλοι έχουν περάσει από εκεί.

Είναι κλασσική πλέον αξία στον τομέα της ζαχαροπλαστικής στον Βόλο. Πεντανόστιμες τούρτες και λαχταριστές τάρτες, φτιαγμένες με πολύ μεράκι, που γίνονται ανάρπαστες κάθε μέρα. Κανείς επίσης δε μπορεί να αντισταθεί στη μοναδική γεύση του προφιτερόλ καθώς και στις σοκολατόπιτες που κερδίζουν ολοένα και περισσότερο τις εντυπώσεις στις προτιμήσεις των πελατών.

Μία «γλυκιά» επιχείρηση, που παραμένει πιστή στη γευστική παράδοση του Βόλου και που το όνομά της έχει ταυτιστεί με τις πιο λαχταριστές, γλυκές δημιουργίες. Λαχταριστά γλυκά με τα πιο αγνά και φρέσκα υλικά.

Και ενόψει του Πάσχα, πεντανόστιμα τσουρέκια της Λαμπρής, φτιαγμένα με μοναδική συνταγή με γλυκιά παραδοσιακή ζύμη που τα κάνουν εξαιρετικά αφράτα και μυρωδάτα. Και για τους λάτρεις του παγωτού, πασχαλινά τσουρέκια που μπορούν να συνδυαστούν με τις υπέροχες γεύσεις παγωτού που παρασκευάζεται παραδοσιακά με αγνά υλικά.

Μια παράδοση που πηγάζει από τις πιο αγνές πτυχές της ζαχαροπλαστικής τέχνης, που εξελίσσεται και οδηγείται συνεχώς προς νέους προορισμούς, εκεί όπου οι αισθήσεις συναντούν την απόλαυση.

Οι θεσπέσιες συνταγές, οι αυθεντικές γεύσεις και η προσωπική σχέση με τον πελάτη αποτελούν τα συστατικά της επιτυχίας στο «ΓΛΥΚΟ ΣΤΥΛΛΑΣ».

Οι πελάτες που μπαινοβγαίνουν για τις παραγγελίες βρίσκουν πάντα αυτό που θέλουν. Αρκεί μόνο να το ζητήσουν. Ο ιδιοκτήτης φροντίζει να δημιουργεί μοναδικές γεύσεις με προσωπική φροντίδα και στα πιο υψηλά επίπεδα ποιότητας για να μπορεί να πραγματοποιήσει κάθε γευστική επιθυμία.

ΓΛΥΚΟ ΣΤΥΛΛΑΣ Ιάσονος 135 Τηλέφωνο: 24210 24555

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου