ΤΟΠΙΚΑ

Απάντηση Τσέλιου: Σε ένα μήνα θα παραιτηθούμε όλοι

απάντηση-τσέλιου-σε-ένα-μήνα-θα-παραιτ-504749

Απάντηση στην παράταξη «Εμποροι ενάντια στην κρίση» έδωσε σήμερα με δήλωσή του ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου, Κώστας Τσέλιος.

Τα μέλη της παράταξης με αφορμή την καταψήφιση του απολογισμού της Διοίκησης του Ε.Σ.Β. στην πρόσφατη γενική συνέλευση του Συλλόγου, ζήτησαν από τον κ. Τσέλιο να παραιτηθεί. Σε απάντηση τους ο κ. Τσέλιος αναφέρει πως σε ένα μήνα θα γίνει υποχρεωτικά η παραίτηση του ίδιου και όλων των μελών του Δ.Σ., καθώς ο Σύλλογος οδηγείται σε εκλογές τον Ιούνιο.

Αναλυτικά ο κ. τσέλιος δήλωσε: «Αν και δεν με εξέπληξε η ανακοίνωση της παράταξης «Έμποροι ενάντια στην κρίση», που στόχος τους, από την πρώτη μέρα μετά τις εκλογές, είναι η εμπάθεια στο πρόσωπό μου, πρέπει να τονίσω ότι σέβομαι τη Δημοκρατία, όσο τίποτε άλλο. Όπως σέβομαι και την αγορά και τους συναδέλφους εμπόρους, ειδικά τώρα, που περνάνε τη χειρότερη περίοδο τους.

Οι «Έμποροι ενάντια στην κρίση», ξεχνάνε όμως, ότι είμαστε σε εκλογική περίοδο και τον επόμενο μήνα πρέπει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ, για να γίνουν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου τον Ιούνιο. Ας περιμένουν λοιπόν μέχρι τότε, αν ξαναβάλουν υποψηφιότητα και αν κερδίσουν στις εκλογές, για να λύσουν τα προβλήματα που με κατηγορούν ότι δεν έλυσα εγώ, όπως το Ασφαλιστικό, το θέμα των Κυριακών, το Φορολογικό, τα POS, το θέμα του ακατάσχετου λογαριασμού, τα οποία δεν έχουν λυθεί πουθενά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, απ’ όσο γνωρίζω.

Βέβαια η έκπληξή μου είναι ότι ξεχνούν ότι αυτά τα θέματα λύνονται πολιτικά, πολλές φορές τα έχουμε καυτηριάσει σαν Διοίκηση και έχουμε καλέσει τους Βουλευτές να πάρουν θέση για τα προβλήματα που έχει ο κλάδος μας, πράγμα που δεν έχουν κάνει ούτε με μια ανακοίνωσή τους οι ίδιοι οι «Έμποροι ενάντια στην κρίση».

Περίμεναν τρία χρόνια, ας περιμένουν λίγο καιρό ακόμα, τη νέα εκλογική διαδικασία.

Εύχομαι στους ίδιους και τις οικογένειές τους, όπως και σε όλους τους συναδέλφους, καλό Πάσχα, καλή Ανάσταση, με υγεία, καλές δουλειές και να επικρατεί η λογική και η ψυχραιμία αυτή τη περίοδο».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου