ΤΟΠΙΚΑ

Ορκωμοσίες σε Πολυτεχνική και Σχολή Ανθρωπιστικών Σπουδών

ορκωμοσίες-σε-πολυτεχνική-και-σχολή-α-514977

Τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και ορκωμοσίας των αποφοίτων των προγραμμάτων μεταπτυχιακών και προπτυχιακών σπουδών πραγματοποιήθηκε σήμερα στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι ορκωμοσίε ξεκίνησαν στις 9:30 το πρωί με τους αποφοίτους του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών, ακολούθησε στις 11:30 το πρωί το τμήμα Μηχανολόγων Μηχανικών και στη 1:30 το μεσημέρι το τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών.

Στο «Κορδάτος»

Αύριο, Παρασκευή, στις 9:30 το πρωί θα γίνει η αναγόρευση των διδακτόρων της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο αμφιθέατρο «Γιάννης Κορδάτος».

Θα ακολουθήσουν οι ορκωμοσίες των αποφοίτων των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών στις 12 το μεσημέρι, θα ορκιστούν οι απόφοιτοι των προπτυχιακών τμημάτων Οικονομικών Επιστημών και Δημοτικής Εκπαίδευσης στη μία το μεσημέρι, οι απόφοιτοι του τμήματος Προσχολικής Εκπαίδευσης και του τμήματος Ειδικής Αγωγής και στις 2 το μεσημέρι, οι απόφοιτοι του τμήματος Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου