ΤΟΠΙΚΑ

Οι μαθητές του γυμνασίου Αργαλαστής γιόρτασαν την 25η Μαρτίου

οι-μαθητές-του-γυμνασίου-αργαλαστής-γ-520942

Σήμερα Παρασκευή 23 Μαρτίου, στο πλαίσιο της σχολικής γιορτής για την 25η Μαρτίου, στην αίθουσα του ΚΕΓΕ Αργαλαστής μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Αργαλαστής,αφού παρακολούθησαν παρουσίαση των γεγονότων της Επανάστασης του 1821, στη συνέχεια απόλαυσαν την ξεκαρδιστική θεατρική παράσταση «Ο Καραγκιόζης στην Επανάσταση» από τη θεατρική ομάδα του σχολείου.

Συμμετείχαν οι μαθητές: Άγκο Παναγιώτης, Γιαννέλης Νικόλαος, ΕλέζιΡόγκερς, Ζήση Παρασκευή, Ζούζουλα Ραφαηλία, ΚαφετζόπουλοςΔιακουμής, Κουτσογιάννης Γιάννης, Κωνσταντινάκης Βαγγέλης, Μάρκου Αλεξάνδρα, Μίχας Νικόλαος, Τεντζεράκης Νικόλαος, Τεντζεράκη Ελπίδα, Τσιούπη Νιόβη, Σεφέρι Λάμπρος, Φατώλιας Κωνσταντίνος.

Την επιμέλεια της γιορτής είχε η φιλόλογος του σχολείου κ. Αλεξίου Βασιλική με την υποστήριξη της Διευθύντριας του σχολείου κ. Καλαντζή Σπυριδούλας, των εκπαιδευτικών του προγράμματος «Θεατρικό Εργαστήρι» (κ. Αλεξίου Βασιλικής, κ. Μαλιοκάπη Κατερίνας, κ. Χατζηαποστολίδου Αρτέμιδος) και της καθηγήτριας Καλλιτεχνικών του σχολείου κ. Αγγελίδου Ολγας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου