ΤΟΠΙΚΑ

Εντυπωσίασε ο Θηρέας R

εντυπωσίασε-ο-θηρέας-r-524397

Το νέο της εξελιγμένο μονοθέσιο αγωνιστικό αυτοκίνητο παρουσίασε το Σάββατο το απόγευμα η ομάδα Κένταυρος του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Πρόκειται για τον Θηρέα R, με τον οποίο τα 28 μέλη της ομάδας θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό Formula Student που θα διεξαχθεί στην Τσεχία το ερχόμενο καλοκαίρι, το διάστημα από 1 έως 5 Αυγούστου.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στη Θόλο του κτηρίου Παπαστράτος, η ομάδα Κένταυρος, βρήκε στο πλευρό της όλη την πόλη. Δεκάδες ήταν οι λάτρεις των αγωνιστικών αυτοκινήτων που έσπευσαν να θαυμάσουν από κοντά το μονοθέσιο και τη δουλειά των φοιτητών και να φωτογραφηθούν μπροστά στο αγωνιστικό αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με το μέλος της ομάδας Κατερίνα Τσιμπίνη, ο Θηρέας R είναι η εξέλιξη του Θηρέα. «Αναβαθμίσαμε τον κινητήρα και βάλαμε πλήρως αεροδυναμικό πακέτο. Αυτό επιτρέπει καλύτερες αποδόσεις και υψηλότερες ταχύτητες», εξήγησε η Κατερίνα Τσιμπίνη.

Πρόκειται για ένα πολλά υποσχόμενο, σύμφωνα με την κ. Τσιμπίνη, αγωνιστικό αυτοκίνητο, με το οποίο η ομάδα έχει περάσει τα προκριματικά τεστ σε τέσσερις διαφορετικούς διαγωνισμούς.

Ωστόσο, η ομάδα Κένταυρος στοχεύει ψηλά και αποφάσισε να λάβει μέρος στον πιο απαιτητικό διαγωνισμό που είναι αυτός της Τσεχίας, το ερχόμενο καλοκαίρι, από 1 έως 5 Αυγούστου.

Ο Θηρέας R θα δοκιμαστεί τόσο στα στατικά όσο και στα δυναμικά τεστ και στόχος είναι η κορυφή.

Η ομάδα του Θηρέα R, έχει διαφοροποιηθεί και αποτελείται από τα εξής μέλη: Σχίζα Λίλη, Τσαμαντουρίδης Κυριάκος, Χατζηκύρκου Μιχάλης, Κορφιάτης Νικόλαος, Λιόντος Κωσταντίνος-Παναγιώτης, Χατζηχαραλάμπους Ελευθερία, Γκουγκούδης Γιώργος, Κυλαδίτης Αντώνης, Παπαδημητρίου Γιάννης, Παλάσκας Αντώνης, Τσιπούρας Αντώνης, Λατσίνογλου Γιάννης, Γεωργίου Φίλιππος, Μουρατίδης Μιχάλης, Βαζούρας Ηλίας, Ζερλέντης Θοδωρής, Μάρκογλου Δέσποινα, Μπαλιώτα Ισμήνη, Παναγιωτοπούλου Χριστίνα, Στεργιάδης Γιώργος, Δράκου Σταυρούλα, Λογοθέτης Γιώργος, Δάβρης Δημήτρης, Μάνου Γιάννης, Μήτρου Παναγιώτης, Τσιμπίνη Κατερίνα, Λελάκης Δημήτρης, Δράκος Γιώργος.

ΕΛΕΝΗ ΧΑΝΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου