ΤΟΠΙΚΑ

Το μικρό τετράποδο ήταν… λαγωνικό. Βρήκε και «παρέδωσε» χρήματα υπαλλήλου

το-μικρό-τετράποδο-ήταν-λαγωνικό-βρή-529641

Σε μία απίστευτη ιστορία ενός σκύλου, που εκτός από «λαγωνικό» αποδείχτηκε και πολύ πιστός φίλος, έγιναν μάρτυρες υπάλληλοι και πελάτες ενός κεντρικού καταστήματος στην καρδιά του Βόλου.

Υπάλληλος δικτύου ταχυμεταφορών της πόλης, πριν από λίγες μέρες επισκέφτηκε το κατάστημα για να παραδώσει διάφορα προϊόντα στην επιχείρηση με την οποία διατηρεί σχεδόν καθημερινή συνεργασία.

Φιλόζωος ο ίδιος, κάθε φορά που μπαίνει μέσα στο μαγαζί, συνηθίζει να παίζει με το μικρό σκυλάκι που «συντροφεύει» το προσωπικό κατά τη διάρκεια του ωραρίου τους, καθώς ανήκει στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Το συμπαθητικό τετράποδο, κάθε φορά που τον βλέπει απολαμβάνει το χάδι και την αγάπη του υπαλλήλου, και του το δείχνει κουνώντας την ουρά του, ανταποδίδοντας έτσι την αγάπη.

Με τη μόνη διαφορά ότι την προηγούμενη Δευτέρα έκανε και κάτι ακόμη. Ο υπάλληλος της υπηρεσίας ταχυμεταφορών, φεύγοντας από το μαγαζί πληρώθηκε για τη μεταφορά. Έβαλε -έτσι νόμιζε τουλάχιστον- βιαστικά τα χρήματα στην τσέπη του και αποχώρησε, αφού ήταν ο τελευταίος προορισμός παράδοσης προϊόντων πριν τη λήξη της βάρδιας του. Κάνοντας στο τέλος της ημέρας ταμείο για να παραδώσει λογαριασμό συνειδητοποίησε ότι του έλειπαν χρήματα. Άρχισε λοιπόν να σκέπτεται αντίστροφα σε ποια σημεία βρέθηκε από το πρωί μέχρι τη λήξη του ωραρίου.

Η σκέψη του τον οδήγησε και στη συγκεκριμένη επιχείρηση. Πριν ωστόσο προλάβει να τηλεφωνήσει, χτύπησε το κινητό του. Στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής η ευγενική υπάλληλος της επιχείρησης τον ενημέρωνε πως θα πρέπει να περάσει από το κατάστημα διότι βρέθηκαν χρήματα που του ανήκουν. Ανακουφισμένος έσπευσε στο κατάστημα. Εκεί όμως τον περίμενε η μεγαλύτερη έκπληξη που θα μπορούσε να ζήσει. Ο μικρός τετράποδος φίλος του… άρχισε να κουνάει με χαρά την ουρά του και να σηκώνεται στα δύο πόδια. Όπως του εξήγησαν οι υπάλληλοι ο σκύλος ήταν εκείνος που βρήκε τα χρήματα στο δάπεδο… από τη μυρωδιά και μόνο, και «οδήγησε» το προσωπικό της επιχείρησης να συνειδητοποιήσει ότι τα χρήματα ανήκουν σε άνθρωπο του μαγαζιού, και έτσι δεν άργησαν να φτάσουν στον υπάλληλο της υπηρεσίας ταχυμεταφορών.

Το συμβάν αφηγήθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο ίδιος ο υπάλληλος της ταχυμεταφορικής, που μάλιστα τόνισε πως δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ το συγκεκριμένο περιστατικό, καθώς όπως σημείωσε, δικαιώνονται όσοι υποστηρίζουν ότι «πολλές φορές τα τετράποδα έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία από τους ανθρώπους».

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου