ΤΟΠΙΚΑ

Ο Βόλος και το Πήλιο στο Τελ Αβίβ

ο-βόλος-και-το-πήλιο-στο-τελ-αβίβ-538047

Η συμμετοχή του Δήμου Βόλου μαζί με τους δήμους Ζαγοράς – Μουρεσίου και Νοτίου Πηλίου με το λογότυπο «VOLOS PELION IT’S TRUE» ως συνεκθέτης στο ενιαίο σταντ του ΕΟΤ, κέρδισε και αυτή τη χρονιά τις εντυπώσεις.

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τουριστικά γραφεία της περιοχής που έδειξαν ενδιαφέρον για τον συνολικό τουριστικό προορισμό. Το ενδιαφέρον των Ισραηλινών επισκεπτών συγκεντρώνουν τόσο τα ορεινά χωριά του Πηλίου όσο και οι παραθαλάσσιες περιοχές, ενώ αυξημένη ανάγκη πληροφόρησης αφορούσε στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, στις οποίες δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην προβολή, καθώς το προφίλ του ισραηλινού κοινού που επισκέπτεται τον προορισμό, αναζητά συμπληρωματικές δραστηριότητες, με τις οποίες εμπλουτίζει τις εμπειρίες του και εντάσσει τον προορισμό στο πρόγραμμα των διακοπών του.

Την αποστολή εκπροσώπησε για το Δήμο Βόλου η Γεωργία Ταμπάκη από το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου, ο κ. Αποστόλης Σουλδάτος πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου Ζαγοράς Μουρεσίου, και ο κ. Δημήτρης Παντελής, πρόεδρος της Επιτροπής Τουρισμού του Νοτίου Πηλίου, καθώς και επαγγελματίες ξενοδόχοι.

Στη Βουλγαρία

Εξάλλου, ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή της περιοχής στην έκθεση HOLIDAY & SPA που πραγματοποιήθηκε στη Σόφια από 15 έως 17/2/2017. Ήταν η δεύτερη χρονιά που το «VOLOS PELION IT’S TRUE», με τη συμμετοχή και των τριών δήμων που εκπροσωπούν το Βόλο και το Πήλιο, βρέθηκε στην αγορά της Βουλγαρίας. Η συμμετοχή σημείωσε ιδιαίτερη επιτυχία, καθώς το κοινό που απευθυνόταν σε επαγγελματίες και ιδιώτες ενημερώθηκε πλήρως για όλες τις δυνατότητες που προσφέρει η περιοχή, ώστε να είναι ελκυστικός ο προορισμός.

Την παρουσία του Volos Pelion στην έκθεση HOLIDAY & SPA στελέχωσαν από το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Βόλου η κ. Γεωργία Ταμπάκη, από το Δήμο Ζαγοράς Νοτίου Πηλίου ο κ. Δόβας καθώς και στελέχη από το Δήμο Ζαγοράς – Μουρεσίου. Η παρουσίαση του προορισμού έγινε από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Μαγνησίας κ. Γιώργο Ζαφείρη. Την Ένωση Επαγγελματιών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος εκπροσώπησε ο κ. Ασδεράκης Βασίλης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου