ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος πιστών στην υποδοχή λειψάνων στην Ανάληψη

πλήθος-πιστών-στην-υποδοχή-λειψάνων-σ-541344

Αρκετοί Βολιώτες συμμετείχαν χθες στην υποδοχή των ιερών λειψάνων των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης από τη Μυτιλήνη, τα οποία έχουν τεθεί σε προσκύνημα στο ναό Αναλήψεως του Βόλου, μέχρι και το ερχόμενο Σάββατο 11 Μαρτίου.

Τα Ιερά Λείψανα μετέφερε στο Βόλο ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Μυτιλήνης, αρχιμανδρίτης Ιάκωβος Καραμούζης, ενώ πλήθος πιστών συρρέει από χθες στο ναό, συμμετέχοντας στις ακολουθίες της Σαρακοστής και στο λατρευτικό πρόγραμμα που έχει καταρτίσει η Ανάληψη στο πλαίσιο των ημερών που διανύουμε.

Τα θαύματα που συνδέονται με τους νεοφανείς Αγίους είναι αναρίθμητα και γι’ αυτό το λόγο πολλοί πιστοί κάθε ηλικίας προσέρχονται στο ναό, προκειμένου να προσκυνήσουν τα ιερά λείψανα.

Σήμερα, Τρίτη 7 Μαρτίου, στις 5.00μ.μ. ακολουθεί η ομιλία του π. Δαμασκηνού Κιαμέτη με θέμα: «Διάλογοι Σωτηρίας» και στις 6.00μ.μ. θα ψαλεί η Ακολουθία του Μεγάλου Αποδείπνου.

Στο μεταξύ, στη διάρκεια της εβδομάδας θα πραγματοποιούνται λατρευτικές ακολουθίες στο ναό της Αναλήψεως που θα είναι ανοιχτός καθημερινά από τις 7.00 το πρωί έως τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 10.00 το βράδυ.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου