ΤΟΠΙΚΑ

Τροχαίο – σοκ χθες στο Σωρό

τροχαίο-σοκ-χθες-στο-σωρό-543356

Εκτός κινδύνου για τη ζωή του νοσηλεύεται στο Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου, 43χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο που σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα χθες, στο Σωρό, στο ύψος της πρώην «Μιρτάλι».

Ο 43χρονος, ο οποίος κινούνταν με κατεύθυνση από Βόλο προς Νέα Αγχίαλο, τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε στο αυτοκίνητό του, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα ξέφυγε της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε στύλο.

Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που ο στύλος μπροστά από κεραμοποιείο έσπασε σε δύο κομμάτια και υποχώρησε, πέφτοντας μέσα στην επιχείρηση με τα κεραμικά. Το αυτοκίνητο σταμάτησε την ξέφρενη πορεία του μέσα στον αύλειο χώρο της επιχείρησης, όπου σάρωσε στοίβες αντικειμένων που ήταν απλωμένα στον εκθεσιακό υπαίθριο χώρο. Το τοπίο έμοιαζε βομβαρδισμένο. Αυτόπτες μάρτυρες πάγωσαν μπροστά στο φοβερό τροχαίο ατύχημα και κάλεσαν την Αστυνομία. Κανείς δεν μπορούσε να αντιληφθεί σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός του αυτοκινήτου, ο οποίος είχε εγκλωβιστεί και δεν είχε τις αισθήσεις του.

Αμεση ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και του ΕΚΑΒ. Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού έσπευσαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βόλου με έξι άντρες. Ο τραυματίας παρελήφθη από μονάδα του ΕΚΑΒ με εμφανή τραύματα στο κεφάλι και χωρίς τις αισθήσεις του εκείνη την ώρα.

Στο Νοσοκομείο Βόλου γιατροί τέθηκαν σε ετοιμότητα. Ευτυχώς ξέφυγε κάθε κίνδυνο για τη ζωή του.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου