ΤΟΠΙΚΑ

Η καρδιά πρόδωσε τον 53χρονο Ανδρέα Παπασακελλαρίου

η-καρδιά-πρόδωσε-τον-53χρονο-ανδρέα-παπα-543415

ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΗ ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

Ανείπωτη οδύνη για την εντελώς πρόωρη, άδικη, αιφνίδια απώλεια 53χρονου λιμενεργάτη. Πρόκειται για τον Ανδρέα Παπασακελλαρίου, κάτοικο εν ζωή Νέας Ιωνίας.

Ο άτυχος άνδρας, σύμφωνα με πληροφορίες, αισθάνθηκε δυσφορία χθες τα ξημερώματα, ενώ βρισκόταν σε κατάστημα. Ακολούθησε μεγάλη αναστάτωση και πανικός.

Αμεσα ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και ο 53χρονος διακομίστηκε στο Γενικό Νομαρχιακό Αχιλλοπούλειο Νοσοκομείο Βόλου.

Ο άτυχος άνδρας εισήχθη άμεσα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών. Δυστυχώς, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, αυτό φαίνεται ότι δεν κατέστη δυνατό.

Σύμφωνα με πληροφοίες, μετά από περίπου μία ώρα απεβίωσε από ανακοπή καρδιάς. Το άγγελμα του θανάτου του έπεσε σαν βόμβα στη Νέα Ιωνία, όπου κατοικούσε και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός, αλλά και στους λιμενεργάτες.

Συνάδελφοί του δήλωναν σοκαρισμένοι, γιατί φαινόταν να είναι καλά στην υγεία του. Την περασμένη εβδομάδα εργαζόταν κανονικά. Κανένας δεν πίστευε την τραγική κατάληξη.

Συγγενικά πρόσωπα του 53χρονου ήταν συντετριμμένα. Συγγενείς και οικείοι έσπευδαν να συμπαρασταθούν στην οικογένειά του, μη μπορώντας να συνειδητοποιήσουν την απώλεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, επρόκειτο για το τρίτο κατά σειρά γερό «χτύπημα» που υπέστη η οικογένειά του. Ο άτυχος άνδρας είχε χάσει και τους δύο γονείς του εντός των τελευταίων πέντε χρόνων, γεγονός που φαίνεται ότι του είχε στοιχίσει.

Κανένας όμως δεν περίμενε την τραγική απώλεια. Ο 53χρονος γυμναζόταν και φαίνεται ότι ακολουθούσε έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

Ολοι είχαν να πουν μία καλή κουβέντα για το χαρακτήρα του. Ηταν άνθρωπος με χαμηλό προφίλ, ιδιαίτερα κοινωνικός και αγαπητός.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου