ΤΟΠΙΚΑ

Παραίτηση από το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου

παραίτηση-από-το-δ-σ-του-εμπορικού-συλλ-546644

Παραιτήθηκε από μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού Συλλόγου Βόλου και Νέας Ιωνίας ο κοσμηματοπώλης Μάριος Νιζάμης, ο οποίος με ανοιχτή επιστολή δηλώνει «αντίθετος με την ολιγαρχική πλειοψηφία που αποφασίζει και διατάζει».

Όπως ισχυρίζεται, «η ολιγαρχική πλειοψηφία με τα χέρια της έβγαλε τα μάτια της όσον αφορά τη διαχείριση της κρίσης» και ζήτησε να αναληφθούν συνολικά οι συνέπειες, χαρακτηριστικό δείγμα πολλών αποφάσεων που πάρθηκαν ερήμην και ανακοινώθηκαν κατόπιν.

«Τι να πει κανείς για τις Κυριακές, για τη συνολική ατολμία και αναλγησία, για το φτηνό θέατρο στις γενικές συνελεύσεις ή στην παρουσία του “επίτιμου” προέδρου κ. Μαγαλιού, με το μνημειώδες ψεύτικο “συγγνώμη” του κ. Τσέλιου προς τον κ. Κανελλή, βρυχώντος λέοντος ,το “κατεπείγων” άνοιγμα των καταστημάτων την παραμονή του Αγίου Νικολάου του 2016, τις εξίσου κατεπείγουσες επισκέψεις στα τσιπουράδικα [συνέβη δις] με τις συνεπακόλουθες ακυρώσεις συμβουλίων όταν υπήρχε πλειοψηφική παρουσία των “άλλων”, τη στοιχειώδη έλλειψη σεβασμού στους κώδικες δημόσιας υγείας και πόσα άλλα ακόμα», αναρωτιέται.

Ο κ. Νιζάμης συνεχίζει στην επιστολή του: «Αρκετά. Κουράστηκα. Εν τέλει, η προσωπική μου άποψη είναι πως ο Εμπορικός Σύλλογος είναι ένα εξασθενισμένο φάντασμα, που δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο από το να έχει έναν εθιμοτυπικό ρόλο μαϊντανού στις λοιπές κοπές πιτών και φωτογραφιών εφημερίδων».

Να επισημανθεί ότι ο ίδιος εκφράζει την ευγνωμοσύνη του στο συνδυασμό «Έμποροι ενάντια στην κρίση» με εκλεγμένα μέλη τους Δημήτρη Κανελλή, Έλλη Σαμουϊλίδη και Μιχάλη Σαμπεθάϊ, για τη συνεργασία, τη συμπαράσταση και την τιμή που είχε να προσπαθήσουν μαζί να φέρουν μία αλλαγή των πραγμάτων σε μία διαφορετική κατεύθυνση.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου