ΤΟΠΙΚΑ

Πλήθος κόσμου στις αποκριάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Βόλου (photos)

πλήθος-κόσμου-στις-αποκριάτικες-εκδη-550650

Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν για την Αποκριά 2017 από το Δήμο Βόλου και το ΔΟΕΠΑΠ ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου. Την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017 στη συμβολή των οδών Κουμουνδούρου και Ερμού από το απόγευμα έως αργά το βράδυ, μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν με τις live μπάντες και τα εντυπωσιακά ακροβατικά και τους ζογκλέρ, με το κοινό να μη σταματά να χειροκροτεί και να ενθαρρύνει τους καλλιτέχνες.

Στο αποκορύφωμα της γιορτής, την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, παρά το βροχερό καιρό, η Παραλία του Βόλου πλημμύρισε από κόσμο που παρακολούθησε την παράσταση χορού, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 112 επαγγελματίες και ερασιτέχνες χορευτές της πόλης. Κατά τη διάρκεια της παράστασης, παρουσιάστηκαν χοροί που διδάσκονται στις τοπικές Σχολές Χορού και οι εντυπωσιακές φιγούρες ενθουσίασαν το κοινό που συμμετείχε στη συνέχεια σε μαθήματα χορού που παρέδωσαν δάσκαλοι και χορογράφοι της πόλης. Η εξέδρα των εκδηλώσεων γέμισε από κόσμο που έμαθε βασικά βήματα, βολιώτες όλων των ηλικιών διασκέδασαν και παρά τη βροχή συνέχισαν να χορεύουν και να συμμετέχουν στην εκδήλωση με το κέφι τους.

Σήμερα Δευτέρα, οι εκδηλώσεις ολοκληρώνονται με κεντρική εκδήλωση για τα Κούλουμα επί της παραλίας, παράλληλα με το πάρκο Αγίου Κωνσταντίνου από τις 12.00 το μεσημέρι έως το απόγευμα. Στις Αλυκές και τη Νέα Αγχίαλο θα πραγματοποιηθούν επίσης αντίστοιχες εκδηλώσεις. Στις δράσεις θα συμμετέχουν μουσικά σχήματα και θα προσφέρονται ποτά και σαρακοστιανά εδέσματα, δωρεάν για όλους τους συμμετέχοντες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου