ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

Προσθήκες
Τουλάχιστον επτά προσθήκες θα γίνουν στη θερινή μεταγραφική περίοδο στο δυναμικό της ΑΕΚ. Τερματοφύλακας, ακραία μπακ και χαφ, αριστεροπόδαρος στόπερ, δύο αμυντικά χαφ (συμπεριλαμβανομένου και του Ενσαλίβα) και σέντερ φορ είναι οι προτεραιότητες για τον Λορένσο Σέρα Φερέρ.

Τιμωρία
Τελικά δεν γλίτωσε την βαριά ποινή η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, αφού δεν ήταν μόνο η διακοπή του αγώνα, με τον παίκτη που φαίνεται να κινήθηκε κατά του διαιτητή να τιμωρείται με 23 αγωνιστικές, ενώ η ομάδα αποβάλλεται από το πρωτάθλημα ως το τέλος της περιόδου και «μαθηματικά» οδηγείται στην παρακάτω κατηγορία. Έτσι γίνεται παράδειγμα προς αποφυγήν, αφού μια απερισκεψία και το σκίσιμο του φύλλου αγώνα γίνεται αιτία να σταματήσουν να παίζουν ποδόσφαιρο νεαροί ποδοσφαιριστές … που γι’ αυτό αγωνίζονται.

Ηρθε ηρεμία
Πολλές φορές ο Πέτρος Καϊμακάμης έχει χαρακτηρισθεί ως ήρεμη δύναμη και αυτό αποδεικνύεται και από χθες που βρίσκεται και πάλι στην Μαγνησία. Ο Πέτρος Καϊμακάμης, εκτός από ηρεμία, έφερε και χρήμα το οποίο μοιράζεται από χθες στη Νίκη, ενώ σήμερα στην παραδοσιακή έδρα της ομάδας στην Μαιάνδρου θα έχει και δώρα.

Να μάθουν… το σωστό
Μερικοί πρέπει να μάθουν να δέχονται την κριτική… Ειδικά αυτοί που υποπίπτουν σε απανωτά λάθη!!!
Αν δεν αντέχουν στην κριτική, τότε πρέπει να μάθουν το σωστό και να πράττουν το σωστό.

Σφράγισε το εισιτήριο
Την πρόκριση στο Φάιναλ Φορ της Αθήνας που θα γίνει το διάστημα 4-6 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, πανηγυρίζει ο Παναθηναϊκός μετά το άνετο πέρασμα του από την Μόσχα, όπου επικράτησε της Ντιναμό με 73-65 κάνοντας το 2-0 στην σειρά και παίρνοντας το εισιτήριο για το 8ο φάιναλ φορ της ιστορίας του.

Ποιότητα
Το άλλο της πρόσωπο δείχνει η ΕΠΣΘ, που στο προχθεσινό της διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να ζητήσει με κάθε τρόπο από τις βιομηχανίες της περιοχής να πάρουν όλα τα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος. Η ποιότητα ζωής είναι το άλφα και το ωμέγα και για την ΕΠΣΘ, που έχει στις τάξεις της περίπου 2.500 αθλητές.

Τουρνουά
Δεν είναι μόνο το τουρνουά ανταπόδοσης της φιλοξενίας προς την ομάδα του Νις της Σερβίας που ετοιμάζει η ΕΠΣΘ, αλλά και ένα ακόμη το οποίο θα γίνει με τη χορηγία του ιδρύματος «Δεληγιώργη»… και θα έχει ιδιαίτερη σημασία .

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου