ΤΟΠΙΚΑ

Χρυσό βραβείο στο Farine, μεταξύ 1.000 συμμετοχών

χρυσό-βραβείο-στο-farine-μεταξύ-1-000-συμμετοχώ-554851

Κορυφαία διάκριση απέσπασε το κατάστημα Farine Cafe Boulangerie των αδελφών Χρήστου και Λεωνίδα Κίτσιου που βρίσκεται στο κέντρο του Βόλου, στη συμβολή των οδών Δημητριάδος και Κουμουνδούρου, μεταξύ χιλίων περίπου συμμετοχών.

Συγκεκριμένα, απέσπασε το χρυσό βραβείο υλοποιημένου πρότζεκτ για την καλύτερη αρχιτεκτονική-διακόσμηση αρτοζαχαροπλαστείου-καφέ, στο πλαίσιο των βραβείων «Retail Interiors Awards 2016», που διοργανώνει η Boussias Communications και τελούν υπό την αιγίδα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ), του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Λιανικού Εμπορίου (ΣΕΛΠΕ) και του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (ΕΒΕΑ).

Οι πιο καινοτόμες, ελκυστικές στο κοινό και λειτουργικές προτάσεις αρχιτεκτονικής και διακόσμησης εσωτερικών χώρων λιανικής ήταν το αντικείμενο του νέου διαγωνισμού, με βασικά κριτήρια ανάδειξης των νικητών την καινοτομία, την ελκυστικότητα και τη λειτουργικότητα των εμπορικών χώρων, που συνθέτουν μια παραδειγματική πρακτική εφαρμογή για το σύνολο του κλάδου.

 Ο αρχιτέκτονας Κώστας Γκάγκος παρέλαβε το βραβείο

Την κορυφαία διάκριση στην κατηγορία παρέλαβε ο αρχιτέκτονας-διακοσμητής Κώστας Γκάγκος, διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία Gagos Design + Construction, με τους ιδιοκτήτες του Farine Cafe Boulangerie να εκφράζουν και δημόσια τις ευχαριστίες τους για το αποτέλεσμα.

Μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ο Χρήστος Κίτσιος, υπογράμμισε ότι το συγκεκριμένο βραβείο είναι η επιβράβευση των κόπων και των προσπαθειών μιας τοπικής οικογενειακής επιχείρησης, που εξελίσσεται με γνώμονα την άριστη ποιότητα των προϊόντων. Η οικογενειακή ιστορία στο πεδίο της αρτοποιίας έχει ως αφετηρία το 1995, με τους αδελφούς Κίτσιου, να υιοθετούν με μεράκι το παράδειγμα του πατέρα τους, Γιάννη Κίτσιου.

Το Farine Cafe Boulangerie της οδού Δημητριάδος και Κουμουνδούρου λειτουργεί από τις 25 Νοεμβρίου του 2016, και αποτέλεσε από την πρώτη στιγμή σημείο αναφοράς για τους φίλους των αρτο…ποιημάτων. Μότο του Χρήστου Κίτσιου είναι η φράση: «Όταν αγαπάς αυτό που κάνεις και είσαι προσηλωμένος στο στόχος σου, πετυχαίνεις σίγουρα».

Στόχος των δημιουργών της βραβευμένης επιχείρησης είναι «να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Ψάχνουμε σε όλη την Ελλάδα για συνταγές, προσπαθώντας να παρασκευάζουμε ποιοτικά προϊόντα, γιατί πιστεύουμε ότι αυτό ψάχνει ο κόσμος» όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο Χρήστος Κίτσιος, για να προσθέσει ότι οι επιχειρηματικές επενδύσεις αποδίδουν, ακόμη και σε δύσκολες εποχές, όταν γίνονται με μεράκι.

ΓΛ. ΥΔΡ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου