ΤΟΠΙΚΑ

Την Δευτέρα επιστρέφουν οι ερυθρόλευκοι στις προπονήσεις

την-δευτέρα-επιστρέφουν-οι-ερυθρόλευ-851206

Την τελευταία τους προπόνηση πριν τις Αγιες ημέρες του Πάσχα πραγματοποίησαν χθες οι ερυθρόλευκοι στο νησί της Σκιάθου, όπου βρίσκονταν από την Μ. Τετάρτη προσκεκλημένοι της τοπικής ομάδας. Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού, αφού πέρασαν χθες από τα γραφεία της ΠΑΕ, εκεί που τους καταβλήθηκαν κάποια χρήματα, θα επιστρέψουν και πάλι να προπονηθούν υπό τις οδηγίες του Κώστα Σταματίου και του υπόλοιπου τεχνικού τιμ την Δευτέρα το απόγευμα. Τότε θα ξεκινήσει η εκ νέου προετοιμασία για τον αγώνα με την Δόξα στη Δράμα που θα διεξαχθεί την Κυριακή 15 Απριλίου. Η αποχή από τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις άλλωστε ήταν πολυήμερη και οι ερυθρόλευκοι ολοκλήρωσαν ένα πρόγραμμα με τρία φιλικά κόντρα σε Ακρόπολη στο Σέσκλο(0-0), με την ΑΕΛ στα Δένδρα(1-2) και στην Σκιάθο(1-7) με την τοπική ομάδα. Βέβαια σοβαρά και χρήσιμα συμπεράσματα μπορούν να βγουν μόνο από το παιχνίδι κόντρα στους “βυσσινί”, εκεί που ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα, έτσι όπως ίσως να είχε κατεβεί εάν το παιχνίδι με την Δράμα είχε γίνει στις 4 Απριλίου. Αυτή ήθελε τον Κοντοβά να ξεκινά στην βασική ενδεκάδα, αλλά και τον Γλύκο στην επανάληψη να παίρνει τα γάντια του βασικού, κάτι που αναμένεται να γίνει ξανά στη Δράμα. Από εκεί και πέρα στην θέση των στόπερ βρέθηκαν οι Πέτρου και Πακάλτσης, με τον πρώτο να επιστρέφει από την τιμωρία, όπως και ο Πακάλτσης που κάλυπτε και αυτός στην άμυνα ,την στιγμή που ο Φλώρος αντιμετωπίζει πρόβλημα στον παλιό του τραυματισμό. Βέβαια υπάρχει και η λύση του Ακπαρίδη, αλλά για ειδικές περιπτώσεις, μιας και ο Ξανθιώτης αμυντικός είναι στρατευμένος και του λείπουν προπονήσεις. Από εκεί και πέρα στην περίπτωση που ο Πακάλτσης βρεθεί στα μπακ την ορφανή θέση στο χώρο του κέντρου θα αναλάβει ο Χατζής, που σε κάθε ευκαιρία βρίσκεται στην ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα ο Βεργώνης είναι φυσικά ακλόνητος, όπως και οι Αγγελόπουλος-Σαρρής στην θέση του δεξιού και του αριστερού μπακ. Την Κυριακή 15 Απριλίου εκτός λόγω τιμωρίας θα είναι ο Μπουντούρης κι έτσι ο Κώστας Σταματίου δοκίμασε τον Γιάννη Τσάγγαρη ως δεξί χαφ και τον Αλέξη Γεωργιάδη στα αριστερά. Βέβαια δοκιμάστηκε ακόμη ένα σενάριο που ήθελε τον Μητράκα να παίζει στα δεξιά, που σε σχέση με τον Τσάγγαρη πλεονεκτεί στα αμυντικά καθήκοντα. Τέλος ο Μασάντο και ο Διαμάντης πλαισιώνουν την επίθεση με τον Βραζιλιάνο να κινείται ελεύθερα.

Φιλανθρωπική εκδήλωση των Austrian Boys
Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο σύνδεσμος των Austrian Boys την Παρασκευή 13 Απριλίου στο κέντρο «Σούσουρο». Η τιμή της κάρτας έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του παιδιού». Αναμφισβήτητα πρόκειται για μία σημαντική πρωτοβουλία των οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού που αξίζει των συγχαρητηρίων αλλά και την στήριξη ολόκληρης της ερυθρόλευκης οικογένειας.
Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα τιμηθούν ακόμη πέντε παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου, οι οποίοι έχουν συνδέσει το όνομά τους με τη νεότερη ιστορία του συλλόγου.
Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμίχαλος ως δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού με 78 γκολ και τρίτος σε συμμετοχές με 339, ο Αντώνης Μάνδαλος πρώτος σε συμμετοχές όλων των εποχών με 458 και με 18 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον σύλλογο, ο Δημήτρης Βαϊνάς, δεύτερος σε συμμετοχές με 442 και με 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Ολυμπιακό, καθώς και οι Θανάσης Βήτας και Βαγγέλης Τάχος, οι οποίοι τίμησαν επί σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου