ΤΟΠΙΚΑ

Σε αστυνομικό κλοιό η ΔΕΥΑΜΒ

σε-αστυνομικό-κλοιό-η-δευαμβ-566178

Ισχυρή αστυνομική δύναμη βρίσκεται έξω και γύρω από το κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ στην οδό Κωνσταντά στο Βόλο, όπου έχει συγκεντρωθεί μικρή ομάδα διαμαρτυρόμενων πολιτών που ανήκουν στην Κίνηση Πολιτών για το Νερό και στη Συμμαχία Πολιτών για το Νερό.

Το κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ, όπως και η ταμειακή υπηρεσία στο ισόγειο είναι από νωρίτερα σήμερα κλειστό για το κοινό και σε αυτό η αστυνομία επιτρέπει την είσοδο μόνο σε εργαζομένους και σε όσους έχουν συγκεκριμένο λόγο να μπουν σε αυτό.

Ειδικότερα, άνδρες της Αστυνομίας βρίσκονται στην οδό Κωνσταντά από την Κ. Καρτάλη μέχρι τη Σπυρίδη, ενώ στην είσοδο του κτιρίου υπάρχουν και υπάλληλοι ιδιωτικής εταιρίας σεκιούριτι.

Οι συγκεντρωμένοι επιχείρησαν να αναρτήσουν πανό στο πεζοδρόμιο απέναντι από το κτίριο της ΔΕΥΑΜΒ, αλλά αστυνομικοί τους απέτρεψαν και ακολούθησε μικρή ένταση. Τελικά οι διαμαρτυρόμενοι ανήρτησαν δύο πανό και φώναζαν συνθήματα, όπως «Κάτω τα χέρια από το νερό» και «Όχι στη μόλυνση του Παγασητικού και στο ξεπούλημα του Βιολογικού».

Την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκονταν η συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΜΒ, όπου ο Απόστολος Γαλάτης ανακοίνωσε την απόφασή του να παραιτηθεί και την απόφαση του Δημάρχου Βόλου για αντικατάστασή του από τον δημοτικό σύμβουλο και πρώην αντιδήμαρχο Βόλου, Αρη Σαββάκη.

Ο κ. Σαββάκης στις πρώτες του δηλώσεις ευχαρίστησε τον Δήμαρχο βόλου για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό του με την τοποθέτησή του στη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, και δεσμεύτηκε ότι θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για το καλό της Επιχείρησης και των καταναλωτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου