ΤΟΠΙΚΑ

Πανηγυρίζουν οι Ναοί των Αγίων Χαραλάμπους και Βλασίου

πανηγυρίζουν-οι-ναοί-των-αγίων-χαραλά-574968

Την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους του Θαυματουργού, τιμά η Εκκλησία την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου. Στην Ιερά Μητρόπολη Δημητριάδος πανηγυρίζουν οι κάτωθι Ιεροί Ναοί:

Αγίου Χαραλάμπους Αϊδινίου

Την παραμονή της εορτής, στις 6 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Παμφίλου Κοιλιά, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Αγίου Χαραλάμπους Βελεστίνου

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Αρχιμ. Σεραφείμ Κοντακτσή, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Επιφανίου Δημητρίου, Ιεροκήρυκος, ο οποίος θα ομιλήσει.

Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους (ενορίας Αγίων Πέτρου και Παύλου Νέας Ιωνίας)

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στις 6.00 μ.μ., προεξάρχοντος του Πρωτ. Θεοδώρου Παπασακελλαρίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Πρωτ. Θεοδώρου Μπατάκα, ο οποίος θα ομιλήσει.

Παρεκκλήσιο Αγίου Χαραλάμπους (Ιερού Μητροπολιτικού Ναού Αγίου Νικολάου Βόλου)

Την παραμονή της εορτής θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, στις 6.00 μ.μ.. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, μετά Θείου Κηρύγματος.

Γιορτή του Αγίου Βλασίου

Το Σάββατο 11/2 η Εκκλησία τιμά την μνήμη του Αγίου Ιερομάρτυρος Βλασίου και στην Ιερά Μητρόπολή μας πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός του ομωνύμου χωρίου του Πηλίου.

Την παραμονή της εορτής, στις 6.00 μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός, προεξάρχοντος του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο οποίος θα κηρύξει τον Θείο Λόγο. Ανήμερα της εορτής θα τελεστεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία, ιερουργούντος του Αρχιμ. Δαμασκηνού Κιαμέτη, Πρωτοσυγκέλλου, ο οποίος θα ομιλήσει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου