ΤΟΠΙΚΑ

«Εφυγε» 37χρονος βολιώτης λοχίας

εφυγε-37χρονος-βολιώτης-λοχίας-578385

ΜΕΓΑΛΟΣ ΘΡΗΝΟΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Ο άτυχος Κωνσταντίνος Καζατζής, πατέρας δύο παιδιών, εξέπνευσε στο νοσοκομείο

Απέραντη θλίψη και οδύνη για την πρόωρη, άδικη, αιφνίδια απώλεια 37χρονου Βολιώτη. Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Καζατζή, λοχία, πατέρα δύο ανήλικων παιδιών.

Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή χθες γύρω στις 11 το πρωί, ενώ βρισκόταν σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση τις ημέρες των Φώτων. Ο 37χρονος και η οικογένειά του πίστευαν σ’ αυτό το μόσχευμα όλο το προηγούμενο διάστημα. Ήλπιζαν ότι όλα θα πήγαιναν καλά και θα ξεπερνούσε το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε. Επιτέλους, είχε βρεθεί δότης.

Δυστυχώς, άγνωστο για ποιο λόγο, κι ενώ προχθές το μεσημέρι φαινόταν ότι ήταν καλά, ο 37χρονος, που όλο αυτό το χρονικό διάστημα παρέμενε νοσηλευόμενος, παρουσίασε το βράδυ ξαφνική αδιαθεσία.

Παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή αυτό δεν κατέστη δυνατό. Συγγενείς και φίλοι, συγκλονισμένοι ενημερώθηκαν χθες το μεσημέρι για την απώλειά του. Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη.

Ο 37χρονος καταγόταν από τη Βυζίτσα και ήταν κάτοικος Βόλου. Ήταν παντρεμένος με την Σοφία Καζατζή, με την οποία είχε αποκτήσει ένα γιο και μία κόρη, τον Ραφαήλ και τη Μαρία, ηλικίας 10 και 12 ετών.

Υπηρετούσε στο Καστελόριζο, όμως λόγω του προβλήματος υγείας που αντιμετώπιζε, οδηγήθηκε σε αναρρωτική άδεια. Εδώ και δύο χρόνια τον παρακολουθούσε το Φρουραρχείο Βόλου.

Κανένας χθες δεν μπορούσε να πιστέψει την τραγική κατάληξη της υγείας του. Άνθρωποι που τον γνώριζαν είπαν ότι ήταν ένα εξαιρετικό παιδί, ένας καλός πατέρας, παράδειγμα ανθρώπου.

Οι συγγενείς του ήταν σοκαρισμένοι. Ο άνθρωπός τους δεν βγήκε τελικά ποτέ ζωντανός από το νοσοκομείο, ενώ όλοι περίμεναν όταν θα άφηνε πίσω τη ψυχοφθόρα εμπειρία που είχε.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα, Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017, στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου με απόδοση τιμών.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου