ΤΟΠΙΚΑ

Ο αν. υπουργός Οικονομίας σήμερα στο Βόλο

ο-αν-υπουργός-οικονομίας-σήμερα-στο-βό-581144

Σήμερα, Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, και ώρα 17.30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Domotel Ξενία Βόλου, θα πραγματοποιηθεί η εξ αναβολής ενημερωτική εκδήλωση, όπου θα παρουσιαστούν η πρωτοβουλία και τα αποτελέσματα του Φόρουμ για τη Βιομηχανία, της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του αναπτυξιακού σχεδιασμού για την επανεκκίνηση της οικονομίας που κατατέθηκε και εγκρίθηκε από το ΚΥ.Σ.ΟΙ.Π. (Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής) για το ΕΣΠΑ, το θεσμικό πλαίσιο – επιχειρηματικό περιβάλλον.

Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξανδρος Χαρίτσης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κωνσταντίνος Αγοραστός και η πρόεδρος Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας και Κεντρικής Ελλάδος, Ελένη Κολιοπούλου.

Στην ίδια εκδήλωση θα μιλήσουν οι Ε. Ζαφείρης, γενικός γραμματέας Βιομηχανίας – «Φόρουμ Βιομηχανίας – Η Βιομηχανική Πολιτική την περίοδο 2016-2020 και οι Δράσεις Εφαρμογής», Νίκος Τσίμας, ειδικός σύμβουλος αναπλ. υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης «Προγράμματα ΕΣΠΑ της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας», Χαρ. Πιπεροπούλου, προϊσταμένη της Διεύθυνσης Αδειοδότησης Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικών Πάρκων της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας «Επιχειρηματικό Περιβάλλον – Αδειοδότηση Επιχειρήσεων», Πετ. Σταυρόπουλος, ειδικός σύμβουλος Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας- «Η Σημασία των STARTUPS στην Υλοποίηση της Νέας Βιομηχανικής Πολιτικής» και Γ. Φρυσαλάκης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Επιχειρηματικής Καινοτομίας και Νέων Τεχνολογιών – «Ο Ρόλος της Καινοτομίας στην Υλοποίηση της Νέας Βιομηχανικής Πολιτικής». Την εκδήλωση θα συντονίσει η Δωροθέα Κολυνδρίνη, αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Β. Σποράδων

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου