ΤΟΠΙΚΑ

Εσβησε το χαμόγελο 56χρονης επιχειρηματία

εσβησε-το-χαμόγελο-56χρονης-επιχειρημα-582529

Απέραντη θλίψη και οδύνη για την άδικη, πρόωρη, αιφνίδια απώλεια 56χρονης στο Βόλο. Πρόκειται για την Ανδρονίκη- Σωτηρία Παπαϊωσήφ. Η άτυχη γυναίκα άφησε την τελευταία της πνοή προχθές στο Νοσοκομείο Βόλου έχοντας δίπλα της αγαπημένα πρόσωπα.

Η κηδεία της χθες, Τρίτη, στις 12 το μεσημέρι, στον ιερό ναό Αγίου Δημητρίου Βόλου, τελέστηκε παρουσία πλήθους κόσμου. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στην απροσδόκητη απώλεια.

Η άτυχη 56χρονη έδινε γενναία μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, δυστυχώς όμως αυτό δεν κατέστη δυνατό, παρά τις προσπάθειες τόσο της ίδιας όσο και των γιατρών, και προχθές το βράδυ κατέληξε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το φιλικό της περιβάλλον, τα προβλήματα με την υγεία της ξεκίνησαν πριν από δεκατρείς μήνες, οπότε ενημερώθηκε ότι προσβλήθηκε από την επάρατο νόσο.

Αμέσως ξεκίνησε ανείπωτος αγώνας για την αντιμετώπιση της ασθένειας. Τόσο η ίδια, όσο και το οικείο περιβάλλον της κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια για να επανέλθει η υγεία της.

Πέρυσι το καλοκαίρι, μετά από χημειοθεραπείες και χειρουργείο στο οποία είχε υποβληθεί, φαινόταν να είναι καλά στην υγεία της και ήταν πιστευτό ότι τα είχε καταφέρει.

Δυστυχώς, η νέα αξονική στην οποία υποβλήθηκε το Σεπτέμβριο παρουσίασε ξανά πρόβλημα. Παρά την περαιτέρω επιδείνωση της υγείας της η 56χρονη συνέχιζε να προσπαθεί γενναία και δεν παραδινόταν μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η 56χρονη διατηρούσε μέχρι και το 2011 το καφέ «Παράλογο» στην Τοπάλη. Τα προβλήματα με την υγεία της τον τελευταίο καιρό την είχαν υποχρεώσει να αποχωρήσει από κάθε εργασία.

Είχε σπουδάσει λογιστική και ήταν ιδιαίτερα αγαπητή στο Βόλο. Φίλοι της είπαν ότι ήταν αξιολάτρευτη, καλοσυνάτη, χαμογελαστή. Ήταν απλός άνθρωπος και στον ελεύθερο χρόνο τής άρεσε να ψαρεύει.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου