ΤΟΠΙΚΑ

Τρόφιμα στην Κιβωτό του Κόσμου πρόσφερε το ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας

τρόφιμα-στην-κιβωτό-του-κόσμου-πρόσφε-589254

Την «Κιβωτό του Κόσμου» στο Διμήνι, επισκέφθηκε χθες Τετάρτη 25 Ιανουαρίου, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑ.ΣΟ.Κ Μαγνησίας, όπου περιηγήθηκε στους χώρους του Ιδρύματος και παρέδωσε τρόφιμα και αναλώσιμα που συνέλεξε από δωρεές μελών του τοπικού ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Στη συνέχεια, η Νομαρχιακή Επιτροπή συνάντησε την υπεύθυνη της Δομής, κα Ανδριανή Θεοδωρακοπούλου, όπου ενημερώθηκε για τα προβλήματα, τις ανάγκες αλλά και για τις δρομολογημένες βελτιωτικές παρεμβάσεις στο κοινωφελές Ίδρυμα της πόλης μας, όπου αυτή την στιγμή φιλοξενούνται 25 παιδιά.

Ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση, όπου τονίστηκαν, οι συνεχείς και υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού και του Πάτερ Αντώνιου στα 19 χρόνια λειτουργίας, να ανταπεξέλθουν στο δύσκολο έργο τους, σε όλη την Ελλάδα, με αρωγούς τον απλό κόσμο και τους πάμπολλους εθελοντές συμπαραστάτες.

Η “Κιβωτός του Κόσμου” ανταποκρίθηκε θετικά, στην πρόταση της Ν.Ε, να συμμετάσχει ως ομιλητής, σε ανοικτές εκδηλώσεις που θα διοργανώσει στο προσεχές μέλλον, με επίκεντρο τον Άνθρωπο και ιδιαίτερα το Παιδί.

Η Νομαρχιακή Επιτροπή ευχαριστεί επίσης, τις/τους Ομιλητές και όλες και όλους που είχαν ενεργό συμμετοχή, στην εκδήλωση που διοργάνωσε σε συνεργασία με τον Τομέα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑ.ΣΟ.Κ , με θέμα την “Κακοποίηση των Γυναικών” και ευχαριστεί θερμά την τοπική κοινωνία για την μεγάλη ανταπόκρισή της.
Όπως χαρακτηριστικά επισημαίνεται: «Για πρώτη φορά κόμμα, ξεκινά μια συζήτηση με την κοινωνία για τέτοια θέματα και η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.ΣΟ.Κ στο πνεύμα της συνεννόησης, δηλώνει την επιθυμία της, τέτοιες εκδηλώσεις να γίνονται υπεράνω κομμάτων, για να αγγίξουν τον Άνθρωπο και την κοινωνία».

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου