ΤΟΠΙΚΑ

Θρήνος για 42χρονο Βολιώτη

θρήνος-για-42χρονο-βολιώτη-591879

Απέραντη οδύνη για την απώλεια του Σάββα Πορλουτζή

Εχασε την άνιση μάχη με την επάρατο νόσο 42χρονος Βολιώτης. Πρόκειται για τον Σάββα Πορλουτζή, κάτοικο εν ζωή Νέας Ιωνίας, χειριστή κλαρκ στη ΣΥΡΜΑ, πατέρα ενός αγοριού ηλικίας 10 χρονών.

Ο άτυχος άνδρας νοσηλευόταν στο Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου χθες Δευτέρα το μεσημέρι άφησε την τελευταία του πνοή, έχοντας δίπλα του αγαπημένα πρόσωπα.

Το άγγελμα του θανάτου του τύλιξε στο πένθος την οικογένειά του, αλλά και όσους τον γνώριζαν. Κανένας δεν μπορούσε να πιστέψει στον αιφνίδιο, άδικο, πρόωρο χαμό.

Στο εργοστάσιο που δούλευε, οι συνάδελφοί του σοκαρίστηκαν. Μόνο φίλους είχε εκεί. Ο Σάββας ήταν άνθρωπος γεμάτος ενέργεια, ζωή.

Ο 42χρονος είχε προσβληθεί από την επάρατο πριν από περίπου δύο χρόνια. Φαίνεται όμως ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε ιδιαίτερα τους έναν – δυο τελευταίους μήνες.

Η οικογένειά του είναι συντετριμμένη. Πριν από ένα χρόνο είχε χάσει τον πατέρα του, Παναγιώτη Πορλουτζή, από την ίδια νόσο. Δεν πρόλαβε να κάνει το μνημόσυνο.

Έδωσε γενναία μάχη για να κρατηθεί τη στη ζωή, όμως δυστυχώς, παρά τις προσπάθειες των γιατρών αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Ο 42χρονος γεννήθηκε στη Νέα Ιωνία. Άρχισε να εργάζεται από πολύ μικρή ηλικία. Ήταν βιοπαλαιστής. Δούλευε με τον πατέρα του που ήταν σιδεράς στην οικοδομή. Υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις ως πεζοναύτης. Τα τελευταία 15 χρόνια συνέχιζε να δουλεύει ως χειριστής κλάρκ.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2017, στις 2 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Ιωλκού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου