ΤΟΠΙΚΑ

Στο Βόλο η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού κόμματος

στο-βόλο-η-αντιπρόεδρος-γυναικών-του-ε-595349

Στο Βόλο την ερχόμενη Δευτέρα η αντιπρόεδρος Γυναικών του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, τομεάρχης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ, Ζέφη Δημαδάμα. Η κ. Δημαδάμα θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνει ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΠΑΣΟΚ σε συνεργασία με τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ στο Βόλο, με θέμα: «Κακοποίηση Γυναικών – Μορφές και Επιδράσεις», στις 7μ.μ στο ξενοδοχείο «Κυψέλη», στην αίθουσα 1.

Εκτός από τη Ζέφη Δημαδάμα, στην εκδήλωση θα μιλήσουν οι: Ελένη Μπρισμπέου, διευθύντρια Ελληνικής Μέριμνας, κοιν. λειτουργός, Βάσω Κυριαζή, πρόεδρος Ένωσης Γυναικών Ελλάδας, Παράρτημα Μαγνησίας, δημοσιογράφος, Ηλίας Κουτσερής, πρόεδρος Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Μαγνησίας, δημοσιογράφος, και Κώστας Γούσης, δικηγόρος.

Συντονιστής της εκδήλωσης θα είναι ο Γραμματέας Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Γ. Σακκόπουλος.

Σημειώνεται ότι πριν την εκδήλωση, στην αίθουσα 2 του ξενοδοχείου, η Νομαρχιακή Επιτροπή περιμένει όλες τις γυναίκες του ΠΑΣΟΚ με τσάι και καφέ, για μια συνάντηση γνωριμίας και ενημέρωσης για τις δράσεις της, καθώς και για να ανταλλάξουν απόψεις για την καλύτερη λειτουργία, του υπό σύσταση Τομέα Γυναικών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου