ΤΟΠΙΚΑ

Πετυχημένο τεστ οι «ρεζέρβες», νέο «δοκιμαστικό» με Εθνικό Ολυμπιακό

πετυχημένο-τεστ-οι-ρεζέρβες-νέο-δο-851206

Συνεχόμενα τεστ «βάζει» στους παίκτες του ο Σταύρος Διαμαντόπουλος, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την διακοπή του πρωταθλήματος. Χθες ο έμπειρος τεχνικός έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος στο φιλικό με τον Αίαντα Σούρπης από την απόδοση των αναπληρωματικών και νεαρών παικτών που έχουν μικρό έως καθόλου χρόνο συμμετοχής στις επίσημες αναμετρήσεις, ενώ σήμερα οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές, που αποτελούν βασικές επιλογές για το πρωτάθλημα, θα «κοντράρουν» στο Πανθεσσαλικό τον Εθνικό Ολυμπιακό. Εν τω μεταξύ στον Βόλο βρίσκεται από χθες ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, Πέτρος Καϊμακάμης.

Φιλική πεντάρα
Οι παίκτες της Νίκης δείχνοντας πολύ καλά στοιχεία και έχοντας ρυθμό στο παιχνίδι τους κέρδισαν χθες με 5-1 τον Αίαντα της Α’ τοπικής κατηγορίας στην Σούρπη. Μάλιστα ο Σταύρος Διαμαντόπουλος μετά το τέλος της αναμέτρησης μόνο καλά λόγια είχε να πει για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, χωρίς βέβαια να λείπουν και οι παρατηρήσεις για λάθη και αδυναμίες.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χαλάτση στο 20’, αλλά η συνέχεια ανήκε αποκλειστικά στο συγκρότημα της Ν. Ιωνίας, που πέτυχε πέντε γκολ. Ο Παυλίδης βρήκε δυο φορές δίκτυα, ενώ χρίστηκαν σκόρερ και οι Πιττάκας, Γκιόροκ και Ζέζελ.
Οι συνθέσεις:
ΑΙΑΣ ΣΟΥΡΠΗΣ: Λιακατάς, Χαλάτσης, Κοντογεωργάκης, Κουφάκης (75’ Ε. Κουτσιανίτης), Γκρίνιας, Γιαννόπουλος, Τιγανόπουλος, Μπιρσάι, Γουρναρόπουλος, Γελές, Βλάχος (60’ Ι. Κουτσιανίτης)
ΝΙΚΗ: Καλογεράκης, Ζαχαράκης, Καραχαλίδης, Παλάσκας, Μπαλαμούτης, Ρίκα, Καρβάλιο, Πιττάκας, Ζορμπάς, Παυλίδης, Γκιόροκ. Στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Δινόπουλος, Κουτσογιάννης, Ζέζελ.

Σήμερα με Εθνικό Ολυμπιακό
Οσοι δεν αγωνίστηκαν στο χθεσινό φιλικό με τον Αίαντα Σούρπης θα αντιμετωπίσουν σήμερα στις 4 μ.μ. τον Εθνικό Ολυμπιακό στο Πανθεσσαλικό. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος προτίμησε να «κρατήσει» για το σημερινό ματς με τον πρωτοπόρο του 4ου Ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος τα «δυνατά του χαρτιά», όχι βέβαια γιατί τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα, αλλά επειδή σίγουρα ο αντίπαλος ενδείκνυται για να βγουν κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και για να τεστάρει τους παίκτες του για τελευταία ίσως φορά πριν από την επανέναρξη του πρωταθλήματος.
Στο σημερινό παιχνίδι δεν θα αγωνιστούν οι Πορτογάλοι Αφόνσο και Βουζέλα που έχουν αναχωρήσει με σχετική άδεια από την Τρίτη για την πατρίδα τους, καθώς και ο Αντώνης Ρίκα. Ο διεθνής με την Εθνική ελπίδων ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε στο χθεσινό φιλικό με τον Αίαντα, αφού σήμερα θα αναχωρήσει και αυτός για το εξωτερικό.

Στον Βόλο ο Καϊμακάμης, ξεκίνησαν οι πληρωμές
Ξεκίνησαν οι πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης, ενώ στον Βόλο βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, κ. Πέτρος Καϊμακάμης που θα έχει μια σειρά από επαφές, ώστε να βρεθούν λύσεις σε οργανωτικά και λειτουργικά θέματα της ομάδας. Οσον αφορά στις πληρωμές, κάποιοι παίκτες, όπως οι Βούζελα, Αφόνσο και Ρίκα, που προγραμμάτισαν να φύγουν πιο νωρίς έχουν ήδη τακτοποιηθεί οικονομικά, ενώ σήμερα ή το αργότερο μέχρι αύριο θα καταβληθούν χρήματα και στους υπόλοιπους. Η διοίκηση θα τους δώσει το δώρο του Πάσχα, ένα ποσό έναντι για δόσεις συμβολαίων, ενώ ίσως τους καταβληθεί και ο μισθός Μαρτίου. Η ΠΑΕ πήρε σύμφωνα με πληροφορίες 10.000 ευρώ από τον Δήμο Ν. Ιωνίας, που αφορούν την πρώτη υπόσχεση για τα χρήματα που οφείλονταν από εισιτήρια του περσινού τελευταίου αγώνα με την Καστοριά, ενώ η Δημοτική αρχή έχει υποσχεθεί την καταβολή ακόμη 50.000 ευρώ από την αγορά φετινών διαρκείας. Επίσης συγκεντρώθηκε από τους οργανωμένους ένα ποσό γύρω στα 6.000 ευρώ, που θα μοιραστεί στους παίκτες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου