ΤΟΠΙΚΑ

Επίσημη επίσκεψη στη Μελβούρνη

επίσημη-επίσκεψη-στη-μελβούρνη-598165

Επίσημη επίσκεψη στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για τρίτη φορά θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου κ. Στέργιος Παπαϊωάννου, από τις 4 έως 28 Φεβρουαρίου 2017.

Το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου θα συμμετέχει στις εκδηλώσεις «Antipodes Writers Festival» που οργανώνει η ελληνική κοινότητα Μελβούρνης, όπου θα έχει δικό του περίπτερο και θα προβάλει τα ξενοδοχεία και τις επιχειρήσεις του Πηλίου.

Θα γίνει γευσιγνωσία πηλιορείτικων κρασιών από τα βιολογικά οινοποιεία Δημητρίου Μυλωνά, Δημητρίου Πατιστή και οικογενείας Ρακή.

Επίσης θα γευτούν παραδοσιακά εδέσματα και ελιές της βιομηχανίας Σιούρας Α.Ε.

Σκοπός της επίσκεψης είναι η ενημέρωση σε θέματα πολιτιστικής κληρονομιάς. Ακόμη, θα ενημερώσει την ομογένεια της Αυστραλίας για τα δύο προγράμματα που υλοποιεί το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Πηλίου «Δωρεάν Διακοπές για Όλους» , πρόγραμμα «Βάρναλης» και πρόγραμμα «Λιόντας».

Τέλος, ο κ. Παπαϊωάννου θα συναντηθεί με επιχειρηματίες και Πηλιορείτες που διαμένουν μόνιμα στην Μελβούρνη.

Όσοι ξενοδόχοι και επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετέχουν στο περίπτερο του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Πηλίου με προσπέκτ, να επικοινωνήσουν μέχρι 20 Ιανουαρίου με την κυρία Παπαθανασίου στο τηλέφωνο : 6995798252.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου