ΤΟΠΙΚΑ

«Απογειώθηκε» στο θάνατο 23χρονος από τα Κανάλια

απογειώθηκε-στο-θάνατο-23χρονος-από-τ-851206

Ακαριαίο θάνατο βρήκε χθες το απόγευμα 23χρονος από τα Κανάλια του Δήμου Κάρλας, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, εξετράπη της πορεία του και αφού απογειώθηκε λόγω της υπερβολικής ταχύτητας καρφώθηκε πάνω σε πληροφοριακή πινακίδα.
Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε χθες στις 17.50 το απόγευμα στο 1ο χλμ του Περιφερειακού. Το αυτοκίνητο μάρκας MG, που οδηγούσε ο Νικόλαος Απ. Πούλιος, 23 ετών, κάτοικος Καναλιών, κινούνταν στο ρεύμα προς Λάρισα του Περιφερειακού δρόμου. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αστυνομικών της Τροχαίας Βόλου, ο 23χρονος που δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης, είχε αναπτύξει ταχύτητα που ξεπερνούσε τα 160 χλμ. την ώρα.
Αφού πέρασε τον κόμβο των Μελισσατίκων εισήλθε στην ευθεία προς την έξοδο για Λάρισα. Το οδόστρωμα ήταν ολισθηρό λόγω της βροχής που έπεφτε εκείνη την ώρα και ο 23χρονος οδηγός, σε συνδυασμό με την υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, το οποίο πήρε πορεία προς τα δεξιά του οδοστρώματος.
Μετά από τρελή πορεία, το αυτοκίνητο πέρασε πάνω από θάμνο που είχε ως αποτέλεσμα την απογείωση του, τουλάχιστον για τρία μέτρα και στη συνέχεια καρφώθηκε πάνω στον μεταλλικό ιστό της πληροφοριακής πινακίδας που αναγράφει την απόσταση προς Λάρισα.
Από την άμορφη μάζα σιδερικών ο Νικόλαος Πούλιος ανασύρθηκε νεκρός. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 23χρονος κινούνταν προς τα Κανάλια, ωστόσο προκαλεί ερωτηματικά για το λόγο που δεν έστριψε δεξιά στον κόμβο των Μελισσάτικων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, εργαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα στο ξενοδοχείο Ξενία ως μάγειρας και πριν από λίγο καιρό είχε αποκτήσει το νέο του αυτοκίνητο. Δεν κατείχε δίπλωμα οδήγησης, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών της Τροχαίας, ενώ δεν χρησιμοποιούσε ζώνη ασφαλείας την στιγμή που έγινε το δυστύχημα.
Η Τροχαία Βόλου συνεχίζει την προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου