ΤΟΠΙΚΑ

www.paraskinia.gr

www-paraskinia-gr-851206

«Μάχη»
Μάχη γίνεται στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ της Α΄ κατηγορίας ΕΠΣΘ, όπου βρίσκονται ο Λόρι Κέρι του Μαγνησιακού και ο Μάκης Πετρίδης του Πυράσου με 24 γκολ. Ο Λόρι πέρυσι στην πρώτη του χρονιά πέτυχε τρία γκολ, ενώ ο Πετρίδης ήταν πρώτος σκόρερ με τον Κένταυρο με 19 γκολ. Τους δύο ακολουθεί ο Θανάσης Κωστούλας, που πέρυσι σκόραρε τρεις φορές στη Δ Εθνική με τον Αλμυρό και πρόπερσι είχε πετύχει είκοσι γκολ με τον Αίαντα Σούρπης. Ένας νέος και δύο παλιοί γνώριμοι σκόρερ θα δώσουν τη μάχη στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Λάθος
Είναι κρίμα και μεγάλο λάθος μια ομάδα να διαθέτει έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της περιοχής μας που αγωνίζεται και στη μικτή ομάδα ΕΠΣΘ και είναι στο στόχαστρο αρκετών ομάδων… τελικά αυτός να αγωνίζεται τις περισσότερες φορές ως επιθετικός.
Να είστε προσεκτικοί όταν διαβάζετε ιατρικά βιβλία. Μπορεί να πεθάνετε από τυπογραφικό λάθος…

Δεν γνωρίζουν
Κάποιοι σίγουρα δεν γνωρίζουν ότι η ΕΠΣΘ δεν παίρνει πλέον την κρατική επιχορήγηση που δικαιούται λόγω της κόντρας ΕΠΟ και πολιτείας, ενώ κάποιοι δεν γνωρίζουν ότι η ΕΠΣΘ παράγει έργο, προσφέρει υπηρεσίες σε αθλητικές εκδηλώσεις, ενώ και στα τουρνουά του Δήμου δεν «χρεώνονται» διαιτητές. Καλό θα είναι λοιπόν οι κάποιοι που δεν γνωρίζουν τουλάχιστον να ρωτάνε για να μαθαίνουν.

Καταργούνται
Την κατάργηση 270 οργανωμένων συνδέσμων αποφάσισε η διυπουργική επιτροπή που συνεδρίασε χθες Τετάρτη και στην οποία μετείχαν οι υπουργοί Δικαιοσύνης, Αναστάσης Παπαληγούρας, Δημόσιας Τάξης, Βύρων Πολύδωρας, Επικρατείας, Θεόδωρος Ρουσόπουλος και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Ορφανός.

Αλλαγές
Αλλαγές στο πρόγραμμα των τυχερών παιχνιδιών υπάρχουν αυτή την εβδομάδα, καθώς ΛΟΤΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ, ΠΡΟΤΟ θα ξανακληρώσουν το Σάββατο, ενώ τα περισσότερα πρακτορεία θα είναι ανοιχτά έως την Παρασκευή το μεσημέρι.

Χωρίς σκέψη
Χωρίς σκέψη και γνώση φαίνεται ότι θέλουν να πάρουν κάποιες αποφάσεις στον Δήμο Βόλου, αφού έκπληξη προκάλεσε η συζήτηση για το “κόψιμο” της επιχορήγησης προς την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και το Σύνδεσμο Διαιτητών. Βέβαια κάποιοι που γνωρίζουν αντέδρασαν και ίσως το θέμα επανεξεταστεί. Η ουσία πάντως είναι ότι στον ΑΟΔΒ κάποιοι – ευτυχώς λίγοι -δεν γνωρίζουν ούτε ρόλους άλλων ούτε φορείς και ούτε καν το ρόλο τους.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου