ΤΟΠΙΚΑ

Με 7 – 1 επιβλήθηκε ο Ολυμπιακός σε φιλικό χθες στη Σκιάθο

με-7-1-επιβλήθηκε-ο-ολυμπιακός-σε-φιλικ-851206

Την Κυριακή στις 15 Απριλίου θα αγωνιστεί τελικά ο Ολυμπιακός Βόλου ενάντια στην Δόξα στη Δράμα. Το πρόγραμμα της 27ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του Πρωταθλήματος της Γ Εθνικής Κατηγορίας ανακοινώθηκε χθες από την Ένωση Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου της Β και Γ Εθνικής Κατηγορίας και έτσι το σίριαλ λαμβάνει τέλος, με τους ερυθρόλευκους να αντιμετωπίζουν τους “μαυραετούς” στην πόλη της Δράμας την Κυριακή του Θωμά στις 4 μ.μ. Κάτι τέτοιο ήταν αναμενόμενο, αλλά από την στιγμή που η αρμόδια αρχή δεν το ανακοίνωνε, τα νεύρα τόσο των ομάδων της Γ κατηγορίας, όσο και των ιθυνόντων του Ολυμπιακού άρχισαν να σπάνε όλο και περισσότερο μέχρι την στιγμή της ανακοίνωσης. Από εδώ και πέρα η τεχνική ηγεσία μπορεί να καταρτίσει τόσο το πρόγραμμα των προπονήσεων της ομάδας, όσο και την ετοιμότητα των παικτών. Μιας και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως η τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση των ερυθρολεύκων μας γυρίζει πίσω στις 21/03 και στο ματς με την Αναγέννηση Άρτας με τους Βολιώτες να παίρνουν την νίκη με το εντυπωσιακό 5-1. Από την τελευταία δηλαδή επίσημη αγωνιστική ως την ερχόμενη μεσολαβούν 25 ημέρες με τους ερυθρόλευκους να έχουν δώσει τρία φιλικά με την Ακρόπολη στο Σέσκλο(0-0), με την ΑΕΛ στα Δένδρα(1-2) και στην Σκιάθο χτες με την τοπική ομάδα (1-7).

Φιλική εφτάρα στη Σκιάθο
Ευκαιρία σε παίκτες που έχουν από ελάχιστο ως μηδαμινό χρόνο συμμετοχής έδωσε χθες ο Κώστας Σταματίου στην φιλική νίκη επί της Σκιάθου με σκορ 1-7 με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να τυγχάνουν ιδιαίτερης φιλοξενίας. Εκτός πάντως από τις ρεζέρβες χρόνο πήραν και βασικοί. Ο Αλμυριώτης τεχνικός χρησιμοποίησε καθ όλη την διάρκεια του αγώνα τον Γεώργογλου κάτω από τα δοκάρια, ως δεξί μπακ έπαιξε ο Μητράκας και ως αριστερό ο Αντωνίου.
Την θέση των στόπερ πήραν οι Καψιώτης και Καρατζάς, ενώ στο κέντρο βρέθηκαν οι Κόκκας και Πακάλτσης, ο Μπουντούρης στα δεξιά, ο Ντέρτσας στα αριστερά και πίσω από τον Γιακάκογλου έπαιξε ο Χατζής. Στην επανάληψη χρησιμοποιήθηκαν και οι Βεργώνης, Σαρρής, Πέτρου Διαμάντης και Τσάγγαρης. Ο Βεργώνης μάλιστα σημείωσε και δυο γκολ, ενώ από ένα πέτυχαν οι Μπουντούρης, Γιακάκογλου, Τσάγγαρης, Πέτρου και Αντωνίου. Για την Σκιάθο το μοναδικό τέρμα σημείωσε ο Σαρρής με πέναλτι, με την αναμέτρηση να παρακολουθούν περίπου 500 άτομα με την βροχή όμως στο β ημίχρονο να χαλάει τη γιορτή. Οι ερυθρόλευκοι συνδύασαν παράλληλα με το χθεσινό φιλικό και την σημερινή τους προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί στο νησί του Παπαδιαμάντη. Η αποστολή θα αναχωρήσει στις 2 μ.μ. έτσι ώστε οι ερυθρόλευκοι να βρεθούν με τις οικογένειές τους ως και το απόγευμα της Δευτέρας του Πάσχα, προκειμένου να μπουν στο πρόγραμμα για την αναμέτρηση της μεθεπόμενης Κυριακής. Απόντες από την ερυθρόλευκη αποστολή ήταν οι Φλώρος και Παρίσης με τον πρώτο να μένει προληπτικά εκτός, αφού αντιμετωπίζει πρόβλημα στον παλιό του τραυματισμό, ενώ ο Παρίσης είναι ανέτοιμος.
ΣΚΙΑΘΟΣ: Κουτρουμπέλιας, Ράλλης, Σκέμπι, Χειμώνας, Μυγδαλάκης, Μελαχροινός, Προύσαλης, Γιαουράκης, Φερετζέλης, Σαρρής, Κανταράκης
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Γεώργογλου, Καψιώτης, Αντωνίου, Μητράκας, Καρατζάς, Χατζής, Κόκκας, Μπουντούρης, Ντέρτσας, Πακάλτσης, Γιακάκογλου

Φιλανθρωπική εκδήλωση των Austrian Boys
Εκδήλωση φιλανθρωπικού χαρακτήρα διοργανώνει ο σύνδεσμος των Austrian Boys την Παρασκευή 13 Απριλίου στο κέντρο «Σούσουρο». Η τιμή της κάρτας έχει οριστεί στα 5 ευρώ, ενώ θα υπάρξει και λαχειοφόρος με πλούσια δώρα. Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο σύλλογο «Το Χαμόγελο του παιδιού» . Στην συγκεκριμένη εκδήλωση θα τιμηθούν ακόμη πέντε παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου. Συγκεκριμένα ο Γιώργος Καραμίχαλος ως δεύτερος σκόρερ στην ιστορία του Ολυμπιακού με 78 γκολ και τρίτος σε συμμετοχές με 339, ο Αντώνης Μάνδαλος πρώτος σε συμμετοχές όλων των εποχών με 458 και με 18 χρόνια συνεχούς προσφοράς στον σύλλογο, ο Δημήτρης Βαϊνάς, δεύτερος σε συμμετοχές με 442 και με 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας στον Ολυμπιακό, καθώς και οι Θανάσης Βήτας και Βαγγέλης Τάχος, οι οποίοι τίμησαν επί σειρά ετών την φανέλα του Ολυμπιακού.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου