ΤΟΠΙΚΑ

Σχόλια – Ειδήσεις – Παράπονα – Επιστολές

σχόλια-ειδήσεις-παράπονα-επιστο-851206

Αυθαίρετο κυνοκομείο
Στη διασταύρωση των οδών Πουρίου και Επισκοπής ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΟΤΕ υπάρχει μια εγκατελειμένη μονοκατοικία. Κάποιοι συμπολίτες περιστασιακοί «φιλόζωοι» εγκατέλειψαν τέσσερα σκυλιά. Κάποια κυρία της γειτονιάς φροντίζει να τους μεταφέρει τροφή καθημερινά. Όπως πάει το πράγμα όμως σε λίγο καιρό θα γίνουν πολλά τα σκυλιά στη συγκεκριμένη μονοκατοικία. Έτσι λοιπόν το αυθαίρετο κυνοκομείο στο κέντρο μιας γειτονιάς θα γίνει πραγματικότητα. Μήπως κάποιος φορέας θα έπρεπε να δει το ζήτημα. Αν εξακολουθούν να υπάρχουν φορείς και υπεύθυνοι.
Χ.Μ.

Κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι
Τους ασυνείδητους οδηγούς έχουν να αντιμετωπίσουν μετά από κάθε λαϊκή αγορά οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Βόλου. Τώρα τι σχέση έχουν οι λαϊκές αγορές, οι εργαζόμενοι της καθαριότητας και οι ασυνείδητοι οδηγοί, θα σας λέγαμε ότι στο σύγχρονο νεοελληνικό περιβάλλον όπου η θεωρία του χάους είναι μια καθημερινή πραγματικότητα, έχουν και παραέχουν. Την ώρα που οι εργαζόμενοι σκουπίζουν τα απομεινάρια των πάγκων των λαϊκών αγορών, κάποιοι … έξυπνοι οδηγοί βρίσκουν την ευκαιρία να τρέχουν με χίλια επειδή οι δρόμοι είναι ελεύθεροι, αφού δεν υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις δύο πλευρές του δρόμου όπου προηγήθηκε η λαϊκή αγορά. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί αρκετά μικροατυχήματα. Είναι βέβαιο ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση θα έχουμε και σοβαρότερα γεγονότα.
Χ.Μ.

Αυθαίρετο κυνοκομείο
Στη διασταύρωση των οδών Πουρίου και Επισκοπής, ακριβώς απέναντι από τα γραφεία του ΟΤΕ, υπάρχει μια εγκαταλελειμμένη μονοκατοικία. Κάποιοι συμπολίτες, περιστασιακοί «φιλόζωοι», εγκατέλειψαν τέσσερα σκυλιά. Κάποια κυρία της γειτονιάς φροντίζει να τους μεταφέρει τροφή καθημερινά. Όπως πάει το πράγμα όμως σε λίγο καιρό θα γίνουν πολλά τα σκυλιά στη συγκεκριμένη μονοκατοικία. Έτσι λοιπόν το αυθαίρετο κυνοκομείο στο κέντρο μιας γειτονιάς θα γίνει πραγματικότητα. Μήπως κάποιος φορέας θα έπρεπε να δει το ζήτημα; Αν εξακολουθούν να υπάρχουν φορείς και υπεύθυνοι.
Χ.Μ.

Κινδυνεύουν οι εργαζόμενοι
Τους ασυνείδητους οδηγούς έχουν να αντιμετωπίσουν μετά από κάθε λαϊκή αγορά οι εργαζόμενοι της καθαριότητας του Δήμου Βόλου. Τώρα τι σχέση έχουν οι λαϊκές αγορές, οι εργαζόμενοι της καθαριότητας και οι ασυνείδητοι οδηγοί, θα σας λέγαμε ότι στο σύγχρονο νεοελληνικό περιβάλλον, όπου η θεωρία του χάους είναι μια καθημερινή πραγματικότητα, έχουν και παραέχουν. Την ώρα που οι εργαζόμενοι σκουπίζουν τα απομεινάρια των πάγκων των λαϊκών αγορών, κάποιοι… έξυπνοι οδηγοί βρίσκουν την ευκαιρία να τρέχουν με χίλια επειδή οι δρόμοι είναι ελεύθεροι, αφού δεν υπάρχουν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις δύο πλευρές του δρόμου, όπου προηγήθηκε η λαϊκή αγορά. Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί αρκετά μικροατυχήματα. Είναι βέβαιο ότι αν συνεχιστεί η ίδια κατάσταση θα έχουμε και σοβαρότερα γεγονότα.
Χ.Μ.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου